Trianon 100 - Megköszönte a részvételt a jelen lévő pártoknak Orbán Viktor
2020. június 4. 23:02

A trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulója alkalmából egyórás emlékülést tartott csütörtökön az Országgyűlés.

Az emlékülésen megkezdték a nemzeti önazonosság védelméről szóló, kormánypárti képviselők által benyújtott politikai nyilatkozat vitáját, majd Áder János köztársasági elnök is felszólalt.

A Demokratikus Koalíció korábban közleményben tudatta, hogy nem vesznek részt az emlékülésen, amelynek végén Orbán Viktor miniszterelnök odament az MSZP, LMP és a Jobbik frakcióvezetőjéhez, akiknek kézfogással köszönte meg a megemlékezésen való részvételt.

hirado.hu - M1
Címkék:
  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
  • Kártérítést a hungarocídiumért
    Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
MTI Hírfelhasználó