Bakondi: az illegális migráció megállítható
2020. június 5. 21:36

A járvány idején kiderült, hogy ha van politikai akarat az egyes nemzetállamokban a határok lezárására, akkor az illegális, tömeges migráció megállítható - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán péntek este.

Bakondi György hozzátette: ha azonban föloldják a szigorításokat, akkor azonnal újra megindulnak a migránsok.
   
Vannak különféle erők, amelyek abban érdekeltek, hogy korlátozzák a nemzetállamokat a védekezésben, elérjék a határok megnyitását és ezáltal a migránsok beözönlését Európába - mondta.
   
Bakondi György megjegyezte: újra hallhatók olyan liberális nyilatkozatok, amelyek a migránskvótát, a migránsok államok közti kötelező szétosztását szorgalmazzák, ezért fontos, hogy nemrég több ország jelezte, ez elfogadhatatlan számukra.
 

MTI
Címkék:
  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
  • Kártérítést a hungarocídiumért
    Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
MTI Hírfelhasználó