Megszökött egy rab az állampusztai börtönből
2020. július 5. 20:05

Az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet egyik – alacsony biztonsági besorolású – fogvatartottja munkavégzés közben engedély nélkül távozott július 4-én – írja honlapján a büntetés-végrehajtás.

A férfi, aki kisebb súlyú bűncselekmény elkövetése miatt töltötte szabadságvesztés büntetését, a börtön által szervezett foglalkoztatási program részeként végzett helyszíni munkát a börtön mellett működő lovászatban.

A büntetés-végrehajtási intézet és a rendőrség azonnal megkezdte a 39 éves rab felkutatását, jelenleg is nagy erőkkel keresik.

magyarnemzet.hu
Címkék:
  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
  • Kártérítést a hungarocídiumért
    Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
MTI Hírfelhasználó