Lelövéssel fenyegetik a fideszes tatai polgármestert
2020. július 10. 13:26

Az egyik tatai ellenzéki képviselő oldalán található az a hozzászólás, miszerint mesterlövésszel lehetne leváltani Michl József polgármestert. Popovics Judit posztja alatt a kommentet nem törölték, sőt attól a képviselőnő egyáltalán nem határolódott el, így még mindig olvasható a fenyegető hangvételű tartalom.

A tatai képviselő-testületbe ellenzéki összefogással jutott be Popovics Judit, aki elsősorban azzal hívta fel magára az országos média figyelmét, hogy a múlt hónapban fenyegető levelet küldött a városi képviselő-testület tagjainak – olvasható a PestiSrácok.hu-n. Ebben azt írta a képviselőknek:

a felelősség és természetesen a büntetőjogi felelősség is az Öné. Ha nem a város érdekeit képviseli, a felelősségre vonást nem fogja elkerülni.

Mint kiderült: Michl József polgármester nem sokkal később egy hosszú levélben részletesen cáfolta a képviselő asszony állításait. Popovics oldalán most egy olyan kommentet írt egyik támogatója, amelyben a polgármester lelövését vizionálja:

Mi kell ahhoz, hogy egy polgármestert leváltsanak? Talán mesterlövész? – áll az említett posztban.

magyarnemzet.hu; pestisracok.hu
Címkék:
 • A szélsőbaloldal új fasizmusa
  József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
 • Kártérítést a hungarocídiumért
  Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
 • Pannonhalma ihleti a Notre-Dame újjáépítését
  Hatalmas megtiszteltetés érte a pannonhalmi bencés közösséget: Michel Aupetit párizsi érsek vezetésével augusztus 7-én azért érkezett egy ötfős küldöttség a főapátságba, hogy megtekintse a nyolc éve felújított bazilikát, és a tavaly áprilisi tűzvészben súlyosan megrongálódott Notre-Dame belső újjáépítéséhez inspirációkat nyerjen.
 • Végső visszaszámolás
  Elkezdődött a végső visszaszámolás, nincs már száz nap sem az amerikai elnökválasztásig.
 • Lövések a Fehér Háznál, Trump kisietett a tájékoztatóról
  Lövések dördültek a Fehér Háznál helyi idő szerint hétfőn délután, az épületben sajtókonferenciát tartó Donald Trump amerikai elnök mondatát félbehagyva rövid időre távozott a teremből.
MTI Hírfelhasználó