Erősödött kissé a forint pénteken
2020. július 10. 19:17

Erősödött kissé a forint árfolyama pénteken a főbb devizákkal szemben a bankközi devizapiacon.

Az euró jegyzése csak kevéssé csökkent forintban, a dolláré és a svájci franké valamivel nagyobb mértékben ment lejjebb a reggel hét órai jegyzésről este hét órára.
   
Az eurót 353,67 forint után 353,27 forinton, a dollárt pedig 313,76 forint után 312,60 forinton jegyezték este hét órakor. A svájci frank reggel hét órakor 333,17 forinton állt, a jegyzés este hét órára 332,36 forintra csökkent.
   
A hét eleje óta az euróval és a svájci frankkal szemben a forint árfolyama alig változott, a dollárral szemben pedig 0,5 százalékkal erősödött. A hónap eleje óta a forint az euróval szemben közel egy százalékkal, a dollárral szemben 1,4 százalékkal, a svájci frankkal szemben pedig 0,3 százalékkal erősödött.

MTI
Címkék:
  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
  • Kártérítést a hungarocídiumért
    Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
MTI Hírfelhasználó