NB 1 - Dibusz Dénes volt a Fradi legjobbja a szurkolók szerint
2020. július 11. 22:15

Dibusz Dénesnek sok pontot köszönhet a Fradi Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Ferencváros labdarúgócsapatának szurkolói hatalmas fölénnyel szavazták meg Dibusz Dénest a bajnokcsapat legjobbjának a 2019/20-as szezonban.

A Ferencváros a 2019/20-as szezon végeztével immáron ötödik alkalommal hirdette meg azt a szavazást, amelyben a klub arra volt kíváncsi, hogy a szurkolók kit tartanak az idény legjobb Fradi-futballistájának. A győztes azon játékosok közül kerülhetett ki, aki legalább tíz bajnoki mérkőzésen pályára lépett.

Nos, a trófeáért nem volt nagy harc, mert az első helyen Dibusz Dénes a voksok negyvennégy százalékát begyűjtve végzett. A kapus így már kétszeres győztes, és Gera Zoltán, Miha Blazic és Böde Dániel után megkaphatja azt az értékes bronzszobrot, melyet ezúttal is Mladoniczky Tibor ajánlott fel a győztesnek.

A klub honlapja kiemeli: Dibusz Dénes amellett, hogy főszerepet vállalt a Ferencváros menetelésében az európai kupaporondon, a bajnokságban is sorra halmozta a bravúrokat, és számos pontot mentett a csapatnak. Dibusz az idei harminchárom bajnoki forduló közül huszonhatban lépett pályára, tizenötször érintetlen maradt a kapuja, így nagyban hozzájárult az FTC 31. bajnoki elsőségéhez.

A szurkolói szavazáson a második helyen Sigér Dávid zárt, ő a szavazatok tizenöt százalékát kapta meg, míg a harmadik Isael Barbosa lett tíz százalékkal.

 

magyarnemzet.hu
Címkék:
 • Majdan Minszkben
  A demokrácia exportja. Ezt a „sok munkát” végezte az USA évtizedeken át – borzalmas következményekkel. A „sok munka” során eltettek láb alól számos vezetőt, egyet például Észak-Afrikában, s ennek nyomán megindult a migránsáradat Európa felé.
 • A szélsőbaloldal új fasizmusa
  József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
 • Trianon 100 kompozíció a debreceni virágkarneválon
  Bár a járványhelyzet miatt elmarad a virágkocsik és a művészeti csoportok hagyományos felvonulása augusztus 20-án Debrecenben, az 51. virágkarnevált megtartják: tíz színpompás virágkompozíciót tekinthetnek meg majd az érdeklődők a főtéren, a táncosok pedig a város különböző pontjain mutatkoznak be - jelentették be a szervezők csütörtökön sajtótájékoztatón, ahol bemutatták a készülő virágkocsikat is.
 • Népszerű a Mahart nyaralóhajózási programja
  Sikerrel indult júliusban a Mahart nyaralóhajózási programja, jelentős az érdeklődés, a hajók kihasználtsága augusztusban 62 százalékos - közölte Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.
 • Mi ellen tüntet a nyugati középosztály?
  Amerikában és Nyugat-Európában is több tízezren tüntetnek. Fehérek, heteroszexuálisak, adófizetők és nagyon mérgesek.
MTI Hírfelhasználó