A Milan megtette első ajánlatát Szoboszlaiért
2020. július 12. 11:13

A La Gazzetta dello Sport újságírója, az átigazolási ügyekben jól értesült Nicolo Schira Twitter oldalán számolt be róla, hogy az olasz élvonalban szereplő AC Milan megtette első ajánlatát Szoboszlai Dominikért.

Már egy ideje tudni lehet, hogy a lombard klub és a Red Bull-csoporttól várhatóan oda érkező új szakmai vezető, Ralf Rangnick (vezetőedző és sportigazgató is lenne egyben) egyik legfőbb célpontja a 19 éves magyar válogatott középpályás, aki elképesztő szezont futott az osztrák élvonalban szereplő Red Bull Salzburgnál: Szoboszlai a szezonban 12-szer volt eredményes és 18 asszisztot jegyzett, de a koronavírus-járvány miatti szünet után lendült igazán topformába, 11 tétmeccsen 8 gólt szerzett és 11-et előkészített, teljesítményével pedig kiérdemelte, hogy az osztrák Bundesligában a szezon legjobbjának választották, valamint a Salzburg Instagram-szavazásán is az első helyen végzett.

„Folytatódtak a tárgyalások az AC Milan és Szoboszlai Dominik képviselői között. A magyar tehetség Ralf Ragnick első számú célpontja, a szakember pedig már a projektjét is ismertette a játékossal és annak családjával. A Milan első ajánlata egy ötéves szerződés, melynek keretein belül Szoboszlai évi 1,5 millió eurót plusz bónuszokat kapna a klubtól” - olvasható Schira bejegyzésében.

m4sport.hu
Címkék:
 • A szélsőbaloldal új fasizmusa
  József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
 • Kártérítést a hungarocídiumért
  Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
 • Hisztériakeltés: a balatoniakat támadja az MSZP
  A szabadstrandok után most a Balaton környezetéért aggódik a baloldal.
 • Gyűlöletcunamit indított a baloldal Müller Cecília ellen
  Ismét Müller Cecília került a balliberális médiumok célkeresztjébe. Ezúttal Hargitai Miklós, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) elnöke köszörülte a nyelvét az országos tiszti főorvos személyén és munkásságán a Népszavában, összességében azt nehezményezve, hogy az emberek köszönetet mondanak Müller doktornő munkájáért. A 444.hu sem cáfolta meg magát: kapva kapott az alkalmon, hogy lefasisztázza a szakembert.
 • Négyből semmi – A szegedi szabadstrandok múltja és jelene
  „A szabadstrandok elvételére tett kísérlet merénylet a magyar nyár ellen” – olvasható az MSZP legújabb hazugságkampányában, melynek aláírásgyűjtő akciójába nagy lelkesedéssel kapcsolódtak be a párt szegedi önkormányzati képviselői is. Azok, akik az elmúlt másfél évtizedben asszisztáltak ahhoz, hogy a Tisza-parti baloldali városvezetés Szeged valamennyi szabadstrandját fölszámolja.
MTI Hírfelhasználó