Fiatal anyát gyilkoltak meg szélsőliberális terroristák - lesből lőtték le
2020. július 14. 16:34

A gyilkosságot egy ötfős antifasiszta csoport követte el, 4 férfi és egy nő. Már az első összeszólalkozáskor előkerültek a fegyverek, ekkor azonban még meghátráltak, hogy később lesből támadhassanak.

Mit tudunk eddig az esetről?

A 24 éves Jessica Doty-Whitaker július 5-én három ismerősével, köztük vőlegényével tartózkodott Indianapolis belvárosában.

A csapat összeszólalkozott egy csoport antifasiszta Black Lives Matter-szimpatizánssal.

Az egyik aktivista már a helyszínen le akarta lőni őket, de a későbbi áldozat vőlegénye is elővette fegyverét.

Az antifasiszták végül visszavonulást és megbékélést színleltek, Jessica a vitát úgy zárta le, hogy „All Lives Matter”, vagyis „Minden Élet Számít”.

Az BLM-szimpatizánsok azonban nem hátráltak meg, hanem megvárták, amíg a csapat egy híd alatt halad át, majd lesből, brutális kegyetlenséggel végeztek a fiatal nővel.

A nő vőlegénye leadott néhány lövést, de a sötétben senkit nem talált el.

Az ápolóként dolgozó nő egy hároméves kisfiút hagyott maga után.

888.hu
Címkék:
 • A szélsőbaloldal új fasizmusa
  József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
 • Kártérítést a hungarocídiumért
  Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
 • Rákosi-klónok
  Csak azt nem értem, ilyen fenyegetés után mit csinálnak az állítólagos jogvédők, ideértve az Orbán börtönéről sivalkodó Szél Bernadettet, az összes libsi nem kormányzati szervezetet, Věra Jourovát, a holland miniszterelnököt és társaikat?
 • Egy felmérés szerint tombol az öncenzúra az Egyesült Államokban
  A megkérdezetteknek közel kétharmada fél őszintén elmondania a véleményét egy Egyesült Államokban készült felmérés szerint. A baloldal „puha diktatúrája” még a mérsékelten liberális érzelműeket sem kíméli.
 • Semmi esélye a habarékellenzéknek az egységes jobboldallal szemben
  Kormányzásképtelen a baloldalon az a hatalomtechnikai alkukon alapuló ellenzék, amelynek sem közös ideológiája, sem közös víziója nincsen – véli Deák Dániel. A XXI. Század Intézet vezető elemzője szerint az egység mára egyértelműen a jobboldal sajátossága, az Orbán Viktor által létrehozott jobboldali szövetség pedig rendkívül sikeres, a mostani parlamenti ciklus felénél is a biztos pártválasztók között ötven százalék feletti támogatottsággal bír.
MTI Hírfelhasználó