NB II - A Békéscsabával sem bírt a Vasas
2020. augusztus 5. 16:59

A Vasas FC 1-1-es döntetlent játszott a házigazda Békéscsabával a labdarúgó NB II szerdai, második fordulójának nyitómérkőzésén.

Az angyalföldiek a nyitókörben sem tudták begyűjteni a három pontot, akkor a Kazincbarcikával osztoztak a pontokon (1-1). A hazaiak győzelemmel kezdtek, azaz továbbra is veretlenek.

Merkantil Bank Liga NB II, 2. forduló:

Békéscsaba 1912 Előre-Vasas FC 1-1 (1-1)

később:

DEAC-Debreceni VSC 17.00
Budaörs-BFC Siófok, Tatabánya 17.30
Szentlőrinc-Gyirmót FC Győr, Kozármisleny 17.30
Dorogi FC-Soroksár SC 17.30
Szombathelyi Haladás-Szolnoki MÁV FC 19.00
Aqvital FC Csákvár - Szeged-Csanád Grosics 19.00
Kolorcity Kazincbarcika-FC Ajka 19.00
WKW ETO FC Győr-Kaposvári Rákóczi FC 19.00
Nyíregyháza Spartacus FC-Pécsi MFC 19.00

MTI
Címkék:
 • A gyurcsányi „semmi”
  „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
 • Amerika szeretete
  Donald Trump úgy fogalmazott néhány napja egy beszédében a hazafias nevelést sürgetve: „fiataljain­kat Amerika szeretetére kell tanítani”, és azt is bejelentette, hogy országos bizottságot hoz létre a patrióta oktatás elősegítésére.
 • Áder: fel kell készülni a Covidnál súlyosabb válságokra
  "Fel kell készülnünk arra, hogy ezt a válságot - hacsak gyökeresen nem változtatunk eddigi életmódunkon - újabb, és akár a Covidnál jóval súlyosabbak követhetik" - figyelmeztetett Áder János köztársasági elnök szerdán, az ENSZ-közgyűlés jubileumi ülésszakán elmondott, videón közvetített beszédében.
 • Operatív Törzs - Maszk nélküli utas: nem indulhat a busz
  Ha a tömegközlekedési járművön utazó nem tartja be a maszkviselés szabályait, a járművezető felszólítja erre, és ha ennek nem tesz eleget, a vezető nem indul tovább járművével, felszólíthatja a szabály megszegőjét, hogy szálljon le, illetve rendőri intézkedést is kezdeményezhet.
MTI Hírfelhasználó