Sok napsütésre számíthatunk szombaton
2020. augusztus 7. 16:14

Várható időjárás péntek estig: éjszaka derült vagy gyengén felhős idő várható. Szombaton a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütésre számíthatunk, és a késő délutáni óráktól a déli határszélen néhol zápor, esetleg zivatar előfordulhat. Az északkeleti, keleti szél napközben megélénkül, helyenként megerősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 22 fok között alakul.
   
A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 30 és 35 között valószínű.
 

MTI
Címkék:
  • Palkovics: "Lízingelt miniszter vagyok"
    Magyarország komoly versenyelőnye a 2010 óta jellemző, tartós politikai stabilitás. Abban biztosan nem leszek partner, hogy bárki légből kapott találgatásokkal bomlassza a magyar kormány egységességét. Különösen a vírusválság okozta világméretű bizonytalanságok közepette...
  • Lezárulóban az egészségügyi dolgozók oltása
    Lassan lezárul az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása, de folytatódik az idősotthonokban élők oltása - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.
  • Alantas gúnnyal ágyúzott kereszténység
    Egy ítélőmester, aki emberek sorsáról dönt, azzal a szélsőséges megfogalmazással élt, hogy a megjelent karikatúra jópofa, az átlag magyar állampolgár viccként fogja fel. 2015-ben Párizsban egy hasonlóan jópofa rajz miatt 12 ember halt meg és további 11-en megsebesültek. Igaz, az a rajz egy másik vallást gyalázott meg.
MTI Hírfelhasználó