Sup Fesztivál a Dunán
2020. augusztus 8. 17:40

Résztvevők az V. Budapest Sup Fesztiválon az induláskor a Dunán, a Római-partnál 2020. augusztus 8-án. MTI/Mohai Balázs

 

Résztvevők az V. Budapest Sup Fesztiválon a Dunán, a Római-partnál, az északi vasúti összekötő híd közelében 2020. augusztus 8-án. MTI/Mohai Balázs

Résztvevők az V. Budapest Sup Fesztiválon a Dunán, a Margit híd közelében 2020. augusztus 8-án. MTI/Mohai Balázs

Résztvevők az V. Budapest Sup Fesztiválon a Duna Országház előtti szakaszán 2020. augusztus 8-án. MTI/Mohai Balázs

A SUP a Stand Up Paddling angol kifejezés rövidítése, a dinamikusan fejlődő új sportágban a versenyzők egy deszkán állva eveznek a vízen.

MTI
Címkék:
 • A gyurcsányi „semmi”
  „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
 • Ismét kiderült: a Momentum nemzetáruló!
  Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke közleményben reagált az ellenzéki párt újabb nemzetárulására.
 • A migránskvóta fenyegetése fennmaradt
  Magyarország nem támogatja az Európai Bizottság új migrációs és menekültügyi javaslatcsomagját, az ugyanis arra kényszerítheti Magyarországot, hogy bevándorlókat fogadjon be - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök a Reuters hírügynökségnek adott pénteki interjújában.
 • Rétvári: a köznevelés a természetvédelmet szolgálja
  Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára pénteken, a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.
MTI Hírfelhasználó