MSZP-s kukkolóbotrány Szombathelyen
2020. augusztus 9. 19:52

Elítéli a szombathelyi Fidesz a fiatalkorú lányokat kamerázó S. Ádám tettét

Illés Károly a szombathelyi Fidesz–KDNP képviselőcsoportjának frakcióvezetője a baloldal helyi reménységét, a PestiSrácok.hu a Falco KC marketingvezetője, Czeglédy Csaba médiacsapatának oszlopos tagja, a Nyugat.hu újságíróját ismerte fel a pedofil bűncselekménybe belebukott S. Ádámban.

Elítéli a szombathelyi Fidesz–KDNP képviselőcsoportja a Falco KC következő klubvezetőjének kiszemelt S. Ádám tettét, amennyiben igazolódik, hogy akár fiatalkorú lányokat is meglesett és kamerázott az öltözőben – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Illés Károly frakcióvezető.

A politikus arról is beszámolt, hogy a baloldal helyi reménységét – az MSZP frakcióvezetője, Tóth Kálmán jó barátját – az új ellenzéki vezetés delegálta a klubhoz. A lap hozzáteszi: a vasi megyeszékhelyen gyakorlattá vált a haverok és családtagok kinevezése.

A hírt a klub és az intézmény együttes közleményében jelentették be azzal, hogy munkatársukat azonnali hatállyal elbocsátották és az ügyben büntetőfeljelentést tettek. A PestiSrácok.hu megtudta, hogy a pedofil bűncselekménybe belebukott S. Ádám nem más, mint a Falco KC marketingvezetője, Czeglédy Csaba médiacsapatának oszlopos tagja, a Nyugat.hu újságírója.

Illés Károly felháborítónak tartja, hogy a baloldal most őket vádolja azzal, hogy támadják a város csapatát.

Hangsúlyozta: ez már a sokadik botrányos kinevezése a szocialista városvezetésnek, például Halmágyi Miklós, a Szombathelyi Médiaközpont Nonprofit Kft. néhány hónap után menesztett vezetője ellen jelenleg is büntetőeljárás folyik, mert a cég bankkártyájával, közpénzből fizette magánutazásainak hotelszámláit. Molnár Miklóst, a Fideszt korábban eláruló alpolgármestert pedig úgy nevezték ki a Vasivíz Zrt. vezérigazgatójának, hogy tisztában voltak vele, ehhez nincs meg a szükséges, jogszabályban előírt ötéves víziközmű-szolgáltatásban szerzett szakmai tapasztalata – írja a Magyar Nemzet.

hirado.hu
Címkék:
 • A gyurcsányi „semmi”
  „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
 • Orbán: hat hónappal meghosszabbítja a kormány a hitelmoratóriumot
  A miniszterelnök részt vett a Gazdasági Operatív Törzs mai ülésén, ahol a hiteltörlesztési moratóriummal kapcsolatos javaslatot tárgyalták meg. Mint Orbán Viktor a közösségi oldalán bejelentette: ezt a kormány el is fogja fogadni, s január elsejével meghosszabbítják a moratóriumot további hat hónapig, de csak egyes társadalmi csoportoknál.
 • Varga Judit: Zsarolásra akarnak felhasználni politikai és ideológiai elvárásokat
  Ősszel lezárulhat a börtönbiznisz felszámolása, és az áldozatsegítés, valamint a családvédelem területén is fontos előrelépés történik majd – jelentette ki lapunknak Varga Judit. Az igazságügyi miniszter szerint egyértelmű, hogy hazánkban érvényesül a jog uralma. Varga Judit arról is beszélt, hogy nem a Digitális Szabadság Bizottság akarja a Facebookot cenzúrázni, hanem többek között azt vizsgálja, milyen jogi garanciák betartásával cenzúrázza a közösségi oldal a magyar állampolgárokat.
 • Állati küldetés a Városházán
  Szabó Rebeka kinevezése a liberálisok ideológiai háborújának újabb fejezete.
MTI Hírfelhasználó