11 éves kislányt erőszakolt meg egy bűnöző Kárpátalján
2020. augusztus 11. 11:08

A szörnyű eset Kárpátalján, a Perecsenyi járásban történt. A rendőrséghez a kiskorú ellen elkövetett nemi erőszakról szóló bejelentés augusztus 10-ére virradóan érkezett – közli a TSN.ua a Kárpátaljai Megyei Rendőrség nyomán.

A kislánnyal jelenleg pszichológusok dolgoznak.

Az áldozatot nem szállították a kórházba, azonban a közeljövőben elvégzik az orvosi vizsgálatot.

A helyi média szerint a nemi erőszakot elkövetett bűnöző a lány rokona.

A rendőrség etikai okokból azonban megtagadta az eset részleteinek nyilvánosságra hozatalát, és az ezekkel kapcsolatos észrevételeket, mivel kiskorú áldozatról van szó.

A TSN műsor tudósítói megtudták, hogy nem a gyermek szülei jelentették a nemi erőszakot, ám a rendőrség sajtószolgálatánál nem mondták el, ki tett feljelentést a bűncselekményről.

“A bűnelkövetőt előzetes letartóztatásba helyezték” - nyilatkozta Anna Dan, a Kárpátaljai Megyei Rendőrség szóvivője.

Групу нелегальних мігрантів утримували на Закарпатті

Anna Dan - suspilne.media

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 152. cikkelye (kiskorú személy ellen elkövetett nemi erőszak) értelmében az ügyben eljárást indítottak. Még tart a nyomozás.

karpatinfo.net; gondola
Címkék:
 • A gyurcsányi „semmi”
  „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
 • Tisztifőorvos: Nagyon szeretnénk elkerülni a szigorításokat
  A koronavírus-járvány elleni védekezés érdekében bevezetett szabályok azért szükségesek, hogy ne kelljen további korlátozásokat bevezetni - mondta szombaton a közmédiának az országos tisztifőorvos, aki az operatív törzs ülése után arra is felhívta a figyelmet, hogy a közösségi terjedés jellemzi a járványt.
 • Ismét a miénk a magyarság egységének tudata és öröme
  A politikai akaratnak, az emberek és közösségeik tetteinek együttesen köszönhető, hogy "ismét a miénk a magyarság egységének tudata és öröme" - mondta a pénzügyminiszter szombaton Esztergomban, ahol Szent István-díjjal tüntették ki Méry Gábor felvidéki könyvkiadót.
 • A Nyugat hűlt helyét találtuk
  Ez nem a megbékélés korszaka, vállalni kell a világnézetek harcát, különben feledésbe merülünk.
MTI Hírfelhasználó