Elraboltak és megerőszakoltak egy 17 éves lányt Budapesten
2020. augusztus 11. 11:35

A fiatal lánnyal egy dohánybolt előtt kezdett beszélgetni két bűnöző, majd az autójukba csalták, és egy családi házba vitték, ahol mindketten megerőszakolták. A lánynak sikerült megszöknie.

Egy XIX. kerületi dohánybolt előtt várakozott a 17 éves lány, amikor egy bűnöző lépett oda hozzá, és beszélgetésbe elegyedtek. Hozott neki kávét és energiaitalt, majd egy barátja is feltűnt.

„Úgy tudom, hogy Dóri ott állt a dohánybolt és a mellette lévő kisebb üzlet közötti részen, amikor egy férfi odament hozzá. Kedves volt, bókolt neki, felajánlotta, hogy az üzletből hoz neki kávét és egy energiaitalt. Dóri belement, de hatalmas hiba volt. Amikor kijött a férfi az üzletből, már ketten voltak, vélhetően a haverjával, vagy ismerősével volt ez az ember" - mesélte a Ripostnak a lány barátnője.

A dohánybolt alkalmazottja is megerősítette, hogy a lány itt kezdett el a férfival beszélgetni, és önként szállt be a kocsiba.

„Először nem is értettem, hogy mi történik, később derült ki, hogy valami szörnyűség van a háttérben. Megnéztem én is a felvételt. Annyi látszik rajta, hogy a lány egyedül álldogál, majd mellé lép egy nagydarab férfi. Ezután elmegy, de nem egyedül tér vissza. Elkísérte egy nagydarab barátja is, akivel együtt hoznak a lánynak egy kávét és egy energiaitalt. Beszélgetnek, majd megérkezik egy drága autó, amit egy férfi vezetett, majd a két társa és a lány közösen beszálltak a kocsiba. Én úgy láttam, hogy a fiatal önként szállt be, gondolom elcsalhatták valamivel" - mondta az ott dolgozó.

Ezután a lány egy családi házban kötött ki, ahol borzalmas dolgok történtek.

„Bementek az épületbe, de onnan már nem volt menekvés. A lányt megerőszakolta a két férfi, akik nem sokkal korábban még végtelenül kedvesek voltak vele." – folytatta a barátnő.

A szomszédok beszámolói szerint a házban egy roma férfi él, akinek zűrös ismerősei gyakran megfordultak a környéken.

„Miután megtörtént az erőszak, a két férfi Németországról kezdett beszélni Dórinak. Azzal kecsegtették, hogy ott majd milyen jó élete lesz. Azt mondták neki, hogy rengeteget fog keresni, nem lesz semmiben sem hiánya. Ám előtte elvitték egy közeli ruhaboltba, hogy új ruhákat vegyenek neki, ahol Dóri kihasználva az alkalmat, az egyik eladótól segítséget tudott kérni. Ők értesítették a rendőröket, a két férfi pedig azonnal menekülőre fogta." – árulta el az áldozat barátnője.

origo.hu; gondola
Címkék:
 • A gyurcsányi „semmi”
  „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
 • Amerika szeretete
  Donald Trump úgy fogalmazott néhány napja egy beszédében a hazafias nevelést sürgetve: „fiataljain­kat Amerika szeretetére kell tanítani”, és azt is bejelentette, hogy országos bizottságot hoz létre a patrióta oktatás elősegítésére.
 • Áder: fel kell készülni a Covidnál súlyosabb válságokra
  "Fel kell készülnünk arra, hogy ezt a válságot - hacsak gyökeresen nem változtatunk eddigi életmódunkon - újabb, és akár a Covidnál jóval súlyosabbak követhetik" - figyelmeztetett Áder János köztársasági elnök szerdán, az ENSZ-közgyűlés jubileumi ülésszakán elmondott, videón közvetített beszédében.
 • Operatív Törzs - Maszk nélküli utas: nem indulhat a busz
  Ha a tömegközlekedési járművön utazó nem tartja be a maszkviselés szabályait, a járművezető felszólítja erre, és ha ennek nem tesz eleget, a vezető nem indul tovább járművével, felszólíthatja a szabály megszegőjét, hogy szálljon le, illetve rendőri intézkedést is kezdeményezhet.
MTI Hírfelhasználó