Tarlós: Karácsony Gergely már Zuglóban is báb volt
2020. augusztus 14. 11:18

"Rendben van, Karácsonyt tavaly ősszel különböző körülmények együtthatása odasegítette a főpolgármesteri székbe. Elkerülhettem volna, hogy ebben szereplő legyek, de sosem vitattam az eredményt és azonnal gratuláltam neki. Tudomásul veszem, hogy sárga csíkokat fest az aszfaltra, hol kurd, hol szivárvány zászlókkal foglalkozik, a lengyel elnökválasztásról értekezik, egyfolytában panaszkodik, ködösít, örökké mások dolgába kotyog, naphosszat facebookozik és elnéző mosoly kísértében minden felelősség elől menekül, ahogy a torkán kifér, de az igen sokszori polgármesteri választásom – amitől ő nagyon messze van még – és harminc évnyi szakadatlan munkám alapján annál több tiszteletet vártam és várnék Karácsonytól, mintsem olyanokat mondjon, amikről maga is tudja, hogy hamisság. Ha valaki báb, hát ő aztán Zuglóban az volt, hogy a jelenről már ne is beszéljünk" – húzta alá Tarlós István a pestisracok.hu portálnak adott nyilatkozatában.

pestisracok.hu
Címkék:
 • A gyurcsányi „semmi”
  „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
 • Amerika szeretete
  Donald Trump úgy fogalmazott néhány napja egy beszédében a hazafias nevelést sürgetve: „fiataljain­kat Amerika szeretetére kell tanítani”, és azt is bejelentette, hogy országos bizottságot hoz létre a patrióta oktatás elősegítésére.
 • Áder: fel kell készülni a Covidnál súlyosabb válságokra
  "Fel kell készülnünk arra, hogy ezt a válságot - hacsak gyökeresen nem változtatunk eddigi életmódunkon - újabb, és akár a Covidnál jóval súlyosabbak követhetik" - figyelmeztetett Áder János köztársasági elnök szerdán, az ENSZ-közgyűlés jubileumi ülésszakán elmondott, videón közvetített beszédében.
 • Operatív Törzs - Maszk nélküli utas: nem indulhat a busz
  Ha a tömegközlekedési járművön utazó nem tartja be a maszkviselés szabályait, a járművezető felszólítja erre, és ha ennek nem tesz eleget, a vezető nem indul tovább járművével, felszólíthatja a szabály megszegőjét, hogy szálljon le, illetve rendőri intézkedést is kezdeményezhet.
MTI Hírfelhasználó