Izgalmas futballmeccsek az M4Sporton: örökrangadó, katalán-bajor harc
2020. augusztus 14. 14:54

Örökrangadó és katalán-bajor összecsapás követhető az M4Sport képernyőjén pénteken kora este és az éjszakába nyúlóan.

18 óra15 perctől MTK-Ferencváros. Az örökrangadóval kezdődik az idény: a magyar bajnok és az NB II-ből éppen feljutó MTK csap össze. Egyértelmű esélyes a BL főtábláért küzdelembe szálló zöld-fehér sas: a Rebrov-legényeknek több góllal kell legyőzniük a kék-fehérekeket, ha esélyesnek akarnak látszani a nemzetközi mezőnyben.

20.30: Bajnokok Ligája, negyeddöntő, FC Barcelona-Bayern München. A csúcsformában lévő bajorok akár le is győzhetik a sok gonddal küzdő katalán együttest, ám a külső nehézségek a pályára lépés pillanatában elpárolognak a futballisták fejéből: csak a mérkőzés fontos. Így kétesélyes a küzdelem. 
 

MTI; Gondola
Címkék:
 • A gyurcsányi „semmi”
  „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
 • Megfenyegették az LMBTQ ellen fellépő gyermekvédőt
  „Óvatosan nácir*banc, mert be lesz törve a pofád! Tudom, hol laksz” – így reagált egy LMBTQ-aktivista Schittl Eszter posztjára, melyben arra kért mindenkit, hogy írja alá a CitizenGo petícióját.
 • Lenin Amerikában
  Ma, nemes egyszerűséggel ugyanazt látjuk Amerika ut­cáin, amit száz éve lehetett tapasztalni a cári Oroszországban. A rombolást, az önkéntes agitátorok erőszakos aktivitását, akik most „színes” mondókával kívánják lerombolni a normális világot... A fiatal, ütközetre vágyó embereket konspirált pozícióból hergelik idős, tapasztalt felbujtók.
 • Soros szélsőségese megint hazánkat támadta
  Az osztrák szélsőséges nagy mestere a lejáratókampányoknak... Az EU-s támogatásokat közvetlenül a Brüsszel által kiválasztott civil és nem kormányzati szervezetekhez juttatnák el.
MTI Hírfelhasználó