Izgalmas futballmeccsek az M4Sporton: örökrangadó, katalán-bajor harc
2020. augusztus 14. 14:54

Örökrangadó és katalán-bajor összecsapás követhető az M4Sport képernyőjén pénteken kora este és az éjszakába nyúlóan.

18 óra15 perctől MTK-Ferencváros. Az örökrangadóval kezdődik az idény: a magyar bajnok és az NB II-ből éppen feljutó MTK csap össze. Egyértelmű esélyes a BL főtábláért küzdelembe szálló zöld-fehér sas: a Rebrov-legényeknek több góllal kell legyőzniük a kék-fehérekeket, ha esélyesnek akarnak látszani a nemzetközi mezőnyben.

20.30: Bajnokok Ligája, negyeddöntő, FC Barcelona-Bayern München. A csúcsformában lévő bajorok akár le is győzhetik a sok gonddal küzdő katalán együttest, ám a külső nehézségek a pályára lépés pillanatában elpárolognak a futballisták fejéből: csak a mérkőzés fontos. Így kétesélyes a küzdelem. 
 

MTI; Gondola
Címkék:
  • Elhunyt Bolberitz Pál
    Életének 80., áldozópapságának 55. évében, október 25-én hajnalban a XXIII. János Szeretetotthonban visszaadta lelkét Teremtőjének Bolberitz Pál Széchenyi-díjas római katolikus pap, teológus, egyetemi tanár – tájékoztatta szerkesztőségünket Depaula Flavio, az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye érseki titkára.
  • Bayer Zsolt: Varju, a Würfli Egon
    A DK nevű válogatott alelnöke és szertárosa azt találta mondani, hogy szerinte 2006-ban, a Gyurcsány-kormány idején demokrácia volt.
  • Harminc éve bénították meg az országot a taxisok
    A rendszerváltozás utáni első komoly válság kapóra jött a baloldali sajtónak, hogy a hangulatot az épp munkába állt MDF-kormány ellen fordítsa.
MTI Hírfelhasználó