Olyat ígért Gyurcsány Fekete-Győrnek, amit maga is megbánhat
2020. augusztus 15. 12:47

A 2022-es országgyűlési választásokra hangolva, az ellenzéki pártok már most elhatározták, hogy minden választókerületben csak egy ellenzéki jelöltet indítanak a kormánypárt jelöltjével szemben, azzal a céllal, hogy ne aprózódjanak el a szavazataik. A terv működőképesnek bizonyul, egyelőre azonban csak egy eredménye van: egy titkos, szóbeli paktum alapján soha többé nem lehet miniszterelnök Gyurcsány Ferenc – olvasható a Blikk.hu oldalon.

– Gyurcsány Ferenc DK-elnök megígérte, hogy a jövőben nem fog közjogi tisztséget vállalni. Ez azt jelenti, hogy a leendő ellenzéki kormányban sem fog szerepet kapni, amely számunkra fontos az együttműködésünk szempontjából – mondta a Blikknek Fekete-Győr András. A Momentum elnöke hozzátette: – Gyurcsányt a kollégámnak tekintem, aki a nulláról felépített egy sikeres pártot. Fekete-Győr szavait egy másik párt vezére is megerősítette, aki úgy fogalmazott: egy magánbeszélgetésen hangzott el Gyurcsány Ferenc ígérete – írja a Blikk.hu.

A teljes cikk tartalma IDE kattintva érhető el.

MNO - blikk.hu
Címkék:
 • A gyurcsányi „semmi”
  „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
 • Tisztifőorvos: Nagyon szeretnénk elkerülni a szigorításokat
  A koronavírus-járvány elleni védekezés érdekében bevezetett szabályok azért szükségesek, hogy ne kelljen további korlátozásokat bevezetni - mondta szombaton a közmédiának az országos tisztifőorvos, aki az operatív törzs ülése után arra is felhívta a figyelmet, hogy a közösségi terjedés jellemzi a járványt.
 • Ismét a miénk a magyarság egységének tudata és öröme
  A politikai akaratnak, az emberek és közösségeik tetteinek együttesen köszönhető, hogy "ismét a miénk a magyarság egységének tudata és öröme" - mondta a pénzügyminiszter szombaton Esztergomban, ahol Szent István-díjjal tüntették ki Méry Gábor felvidéki könyvkiadót.
 • A Nyugat hűlt helyét találtuk
  Ez nem a megbékélés korszaka, vállalni kell a világnézetek harcát, különben feledésbe merülünk.
MTI Hírfelhasználó