A rendőrök elfogták az egri szobor megrongálóját
2020. augusztus 15. 21:20

A fiatalt garázdaság bűncselekmény gyanúja miatt hallgatták ki.

Az egri rendőrök­­­­­­ a közzétett sajtófelhívás eredményeként augusztus 14-én otthonában elfogták azt a 16 éves fiút, akit azzal gyanúsítanak, hogy augusztus 8-án az egri Dobó utcában található szobrot ledöntötte a talapzatáról, mely ennek következtében összetört.

Az egri rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetése miatt indított eljárást a fiatal ellen, aki kihallgatásakor beismerő vallomást tett – írja a Police.hu.

MNO - police.hu
Címkék:
 • A gyurcsányi „semmi”
  „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
 • Tisztifőorvos: Nagyon szeretnénk elkerülni a szigorításokat
  A koronavírus-járvány elleni védekezés érdekében bevezetett szabályok azért szükségesek, hogy ne kelljen további korlátozásokat bevezetni - mondta szombaton a közmédiának az országos tisztifőorvos, aki az operatív törzs ülése után arra is felhívta a figyelmet, hogy a közösségi terjedés jellemzi a járványt.
 • Ismét a miénk a magyarság egységének tudata és öröme
  A politikai akaratnak, az emberek és közösségeik tetteinek együttesen köszönhető, hogy "ismét a miénk a magyarság egységének tudata és öröme" - mondta a pénzügyminiszter szombaton Esztergomban, ahol Szent István-díjjal tüntették ki Méry Gábor felvidéki könyvkiadót.
 • A Nyugat hűlt helyét találtuk
  Ez nem a megbékélés korszaka, vállalni kell a világnézetek harcát, különben feledésbe merülünk.
MTI Hírfelhasználó