Az idén is lesz zászlóünnep
2020. augusztus 21. 14:29

A zászlóünnep felvonulását eredetileg március 16-ára tervezték, akkor azonban a szervezést le kellett állítani a koronavírus-járvány miatt. Akkor úgy tűnt, idén elmarad ez a hagyományteremtő céllal létrejött kezdeményezés - hangzott el a Vasárnapi Újság műsorában.

FELLÉPŐK Dr. Papp Lajos védnök Szakály Sándor - Veritas Rékasi Károly Dévai Nagy Kamilla, Kovács Nóri Varga Miklós Tolcsvay Béla Nagy Feró Pataky Attila ..........Nagy Szilárd feat. Ragány Misa Európa 2020 dalával, Szilágyi Ákos Szentkorona ballon

"Jelen pillanatban törvényi szabályozás engedélyezi, hogy megtartsuk a rendezvényt" - jelentette ki Szilágyi Ákos, aki szerint ez "kimondottan Covid-barát rendezvény", ugyanis az 1848 méter hosszú zászlót kétméterenként kell fognia egy-egy személynek.

Szilágyi emlékeztetett: augusztus 30-a, a dátum különös aktualitása, hogy 1940-ben ezen a napon a II. bécsi döntéssel visszakerült Észak-Erdély és a Székelyföld Magyarországhoz, az "idén pedig híján voltunk a trianoni megemlékezéseknek", hiszen annak századik évfordulója éppen a járvány közepére esett.

A rendezvény keretében a Hősök terén Pataky Attila, Varga Miklós, Nagy Feró, Dévai Nagy Kamilla , Dr. Papp Lajos védnök, Szakály Sándor, Rékasi Károly, Nagy Szilárd és Ragány Misa Európa 2020 dalával, Kovács P. József, Kovács Nóri és Tolcsvay Béla lép fel.

magyarnemzet.hu
Címkék:
  • Globália hasznos idiótája
    Háború van, ahol minden ellenséges támadásra csak a sokkal nagyobb erejű ellencsapás lehet a válasz.
  • A rákbetegeken is nyerészkedett az EU korrupcióval vádolt egészségügyi biztosa
    Beszámolók szerint az oltások hátterében az Európai Unió egyik legnagyobb korrupciós botránya bontakozik ki, melynek középpontjában az uniós egészségügyi biztos áll. Sztella Kiriakídiszt és családját nem először érik hasonló vádak, évekkel korábban egy bank mögé bújva privatizálták az összes onkológiai kezelést Ciprus szigetén.
  • Karácsony már többször is állított valótlanságot a doktorijáról
    Egyszer már megköszönte Karácsony Gergely, hogy lapunk felhívta a figyelmét arra, hogy tévesen szerepel az önéletrajzában a doktori fokozat megszerzése. Karácsony akkor tévedéssel magyarázta az esetet, valamint azzal, hogy félreérthetően volt megfogalmazva a bemutatkozása. A baloldal miniszterelnöki versenyére tegnap bejelentkező Karácsony tanulmányai kapcsán Lánczi András, a Budapesti Corvinus Egyetem rektora elmondta: Karácsony minden támogatást megkapott a képzés elvégzéséhez, azonban nem tudott élni a lehetőséggel.
MTI Hírfelhasználó