A középosztályt kívánja képviselni pártjával Volner János
2020. szeptember 24. 15:35

A Volner Párt a középosztály szélesedését és gyarapodását kívánja segíteni, mert a középosztály viseli a társadalmi terhek legnagyobb részét - jelentette ki az alapító-pártelnök csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

Volner János független, korábban jobbikos országgyűlési képviselő úgy vélekedett, hogy a középosztály képviselői képesek Magyarországot felemelni és előremozdítani. Vagyis az egyre szélesedő osztály tagjainak kell az országot jellemezniük, nem a jobb- és baloldali oligarcháknak - tette hozzá.

A politikus felhívta "a baloldalra szavazó nagypapák és nagymamák" figyelmét arra, hogy a jelenlegi baloldal nem a munkások, hanem "a homoszexuálisok és a milliárdosok" érdekeit képviseli.

Közlése szerint a jelenlegi baloldali politikusok azért dolgoznak, hogy "homoszexuális férfiak kötelező iskolai tanórákat tarthassanak a kisunokáik részére, reklámozandó a homoszexuális életformát". Azért dolgoznak, hogy "homoszexuális férfiak a kisunokáikkal megegyező korú kisfiúkat és kislányokat fogadhassanak örökbe" - fogalmazott.

Ugyanakkor - folytatta - aki a baloldali pártokat támogatja, az a milliárdos üzletembereket támogatja. Mint mondta, a három utolsó baloldali miniszterelnök, Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon egyaránt olyan üzletemberek, akik a multinacionális nagytőke érdekeit szolgálják.

A Volner Párt normális értékrendű pártként ezeket a törekvéseket elutasítja - mondta Volner János.

MTI
Címkék:
  • Momentum: szórakozik a fiatal burzsoázia
    A diaszpórában élő magyarságot ma politikai lábtörlőként használó momentumos fia­talságnak az is teljesen elképzelhetetlen fogalom, mi az beállni egy bosszúvággyal és fanatizmussal teli ultranacionalista tömeg közepére tinédzserfejjel, és számonkérni az öklüket rázóktól magyarellenes szlogenjeiket.
  • Ne vegyünk részt tömegrendezvényeken!
    Nem javasolják a részvételt tömegrendezvényeken - nemcsak az október 23-ai ünnepségeken, hanem más tömegrendezvényen sem - mondta Müller Cecília a sajtótájékoztatón.
  • Borsod: Egymásra mutogatás, feljelentés, cigányozás
    A vereséget szenvedő ellenzéki pártok és a Bíró ügyével kapcsolatos gyanúját elhallgató Hadházy Ákos egymásra mutogatnak, a jobbikosok cigányoznak, Tényi István pedig feljelent mindenkit.
MTI Hírfelhasználó