Trump nem nagy rajongója a választásra buzdító Meghan Markle-nek
2020. szeptember 25. 00:41

Sok szerencsét kívánt Harry hercegnek a feleségéhez, mert szerinte szüksége lesz rá.

Donald Trump amerikai elnök tegnapi sajtótájékoztatóján egy újságírói kérdésre, miszerint hogyan kommentálná azt, hogy a hercegi pár egy videóüzenetben Joe Biden melletti szavazásra buzdított, úgy válaszolt: nem nagy rajongója Meghan Markle-nek. Aztán sokat sejtetően hozzátette: „sok szerencsét kíván Harry hercegnek, mert szüksége lesz rá.”

A hercegi kötelezettségektől 2020 elején visszalépő pár a Time magazin felkérésére felvett videóüzenetükben a novemberi elnökválasztáson való részvételre buzdította az amerikai választópolgárokat a választási regisztráció napján. Az amerikai származású Meghan Markle, sussexi hercegné úgy fogalmazott: négyévente azt mondják, „ez a legfontosabb választás az életünkben”, de a mostani tényleg az. Harry herceg hozzátette: ahogy közeledik a november, létfontosságú, hogy elutasítsák a gyűlöletbeszédet, a félretájékoztatást és az online elutasítást.

Bár a videóban Joe Biden demokrata elnökjelölt neve nem hangzik el, de világos a szóhasználatból és Meghan Markle korábbi megszólalásaiból, hogy a hercegi pár kit látna szívesebben az Ovális Irodában. Meghan Markle pár hónappal ezelőtt a Black Lives Matter-mozgalmat is támogatásáról biztosította abban a videóüzenetben, amelyet egykori Los Angeles-i középiskolájának diákjaihoz címzett június elején. Markle akkor azt mondta: az egyetlen rossz dolog, amit George Floyd halála kapcsán mondhatunk, „az az, ha nem mondunk semmit”.

hirado.hu
Címkék:
  • Momentum: szórakozik a fiatal burzsoázia
    A diaszpórában élő magyarságot ma politikai lábtörlőként használó momentumos fia­talságnak az is teljesen elképzelhetetlen fogalom, mi az beállni egy bosszúvággyal és fanatizmussal teli ultranacionalista tömeg közepére tinédzserfejjel, és számonkérni az öklüket rázóktól magyarellenes szlogenjeiket.
  • Ne vegyünk részt tömegrendezvényeken!
    Nem javasolják a részvételt tömegrendezvényeken - nemcsak az október 23-ai ünnepségeken, hanem más tömegrendezvényen sem - mondta Müller Cecília a sajtótájékoztatón.
  • Borsod: Egymásra mutogatás, feljelentés, cigányozás
    A vereséget szenvedő ellenzéki pártok és a Bíró ügyével kapcsolatos gyanúját elhallgató Hadházy Ákos egymásra mutogatnak, a jobbikosok cigányoznak, Tényi István pedig feljelent mindenkit.
MTI Hírfelhasználó