Agyonlőttek egy rendőrt egy londoni rendőrkapitányságon
2020. szeptember 25. 11:02

Agyonlőttek egy rendőrtisztet a dél-londoni Croydon Rendőrkapitányságnál.

Aerial footage

Kép: bbc.com

A BBC azt írja, hogy a rendőrt egy 23 éves letartóztatott férfi lőtte le, akit a Windmill Lane-en kaptak el.

Bár a rendőrt késő este, helyi idő szerint hajnali negyed háromkor kórházba szállították, az életét már nem tudták megmenteni.

A The Sun azt írja, hogy a gyilkos egy töltött fegyvert vett elő, melyet korábban nem vettek észre a rendőrök a motozásnál. A tettes saját magát is fejbe lőtte, kórházba szállították, kritikus állapotban van.

A rendőrség természetesen ki fogja vizsgálni, hogy miként történhetett meg egy ilyen incidens. A férfit azért vették őrizetbe, mert gyanúsan viselkedett a város központjában, lőszert is találtak nála.

origo.hu
Címkék:
  • Lezárulóban az egészségügyi dolgozók oltása
    Lassan lezárul az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása, de folytatódik az idősotthonokban élők oltása - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.
  • Életellenes fordulatot hoz Joe Biden elnöksége
    Biden már a választási kampány alatt is hangsúlyozta, hogy korlátlan számú, igényalapú abortuszra vonatkozó jogokat fog a szövetségi törvényben rögzíteni és azt az amerikai adófizetők pénzével finanszírozni, ezzel mintegy ellehetetlenítve azokat a tagállamokat, amelyek életpárti rendelkezéseket akarnának hozni.
  • Alantas gúnnyal ágyúzott kereszténység
    Egy ítélőmester, aki emberek sorsáról dönt, azzal a szélsőséges megfogalmazással élt, hogy a megjelent karikatúra jópofa, az átlag magyar állampolgár viccként fogja fel. 2015-ben Párizsban egy hasonlóan jópofa rajz miatt 12 ember halt meg és további 11-en megsebesültek. Igaz, az a rajz egy másik vallást gyalázott meg.
MTI Hírfelhasználó