Rossi boldog, a játék színvonalát bírálja, az akarást dicséri
2020. október 9. 08:54

A magyar labdarúgó-válogatott 3-1-re győzött Bulgária vendégeként az Európa-bajnoki pótselejtező csütörtöki elődöntőjében csütörtökön este. Marco Rossi, a magyar nemzeti tizenegy kapitánya boldog az eredménytől, de nincs elragadtatva a játéktól.

A mester - MTI/EPA

"Egyrészt nagyon boldog vagyok, mert sikerült továbbjutnunk, és természetesen nagyon örülök a győzelemnek. Másrészt azonban nem örülök annak, hogy milyen stílusban futballoztunk. Őszintén el kell ismerni, hogy a bolgárok jobban játszottak a mérkőzés egyes periódusaiban, mi viszont szerencsések voltunk, ennek köszönhetően nyertünk. Ez az első alkalom mióta szövetségi kapitány vagyok, hogy gyenge játékkal jó eredményt értünk el, ez talán annak köszönhető, hogy a fiúk keményen küzdöttek a sikerért" - mondta kritikusan a találkozót követő sajtótájékoztatón Marco Rossi, aki szerint a rosszabb játék okai közé tartozott, hogy nem sikerült betartani a megbeszélt taktikát, illetve a mérkőzés tétje több játékosát is nyomta.


   

Nikolics Nemanja (k) csapattársaival ünnepel, miután megszerezte a csapat harmadik gólját a labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező elődöntőjében játszott Bulgária-Magyarország mérkőzésen Szófiában - MTI/EPA

Az olasz szakvezető szerint csapatából a kapus Gulácsi Péter nyújtotta a legjobb teljesítményt.

 

Holender és Malinov küzd - MTI/EPA
 

MTI
Címkék:
MTI Hírfelhasználó