Kiéheztetés, hazugságkampány, zsarolás – nem válogat az eszközökben a bevándorláspárti baloldal
2020. október 18. 00:13

Soros György magyar származású amerikai üzletember (Fotó: MTI/EPA/Alejandro García)

Kivéreztetés, kiéheztetés, hazugságkampány, zsarolás – nem válogat az eszközökben a bevándorláspárti baloldal. Összehangolt támadást indított hazánk ellen a Soros-hálózat, a brüsszeli bevándorláspártiak és a hazai ellenzék – hangzott el az M1 Világ című műsorában.

Soros György felszólította Brüsszelt, hogy vegye el tőlünk az uniós pénzeket. Brüsszel egy minden valóságalapot nélkülöző jogállamisági jelentésben bírálja Magyarországot, a bizottsági alelnök pedig lényegében gyámság alá helyezné a magyar választókat. Mint kiderült, mindehhez a magyar baloldali pártok adták a muníciót.

Legutóbb a Momentum nevű mini Soros-párt bukott le. Az a párt, amelynek elnöke többször is nyíltan kampányolt például a magyar jelöltek ellen a romániai választásokon.

Szeptember végéna Tranzit Garázsviták sorozatában Varga Judit igazságügyi miniszter és Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselője vitázott Vera Jourová bizottsági alelnök Magyarországra és a magyarokra tett sértő megjegyzéseiről.

Donáth Anna megvédte Jourovát és állításait, miszerint Magyarországon beteg demokrácia épül, és a magyar emberek nincsenek abban a helyzetben, hogy önálló véleményt alkothassanak.
A Momentum képviselője mindeközben tagadta, hogy köze lenne a jogállamisági jelentésben megfogalmazott, Magyarországot érintő vádakhoz.
 

Egy cseh lapnak adott interjúban Vera Jourova is azt állította, hogy a jogállamisági jelentés elkészítése kapcsán csak magyar újságíró szervezetekkel egyeztetett, ellenzéki pártokkal nem.

Nemrég azonban a Hír TV birtokába jutott egy felvétel, amely mindkettejük állításait cáfolja. Egy videókonferencián Donáth Anna elismerte, hogy rendszeresen egyeztetett az alelnökkel, és a Magyarországról szóló LIBE-jelentést összeállító Judith Sargentini utódjával is.

Minden 2015-ben kezdődött, amikor Magyarország kormánya – a magyaroktól kapott egyértelmű felhatalmazás alapján kijelentette – nem fogad be illegális migránsokat, és nem is hagyja, hogy idegen kultúrájú, ismeretlen szándékú és azonosságú, többségében katonaviselt és katonakorú emberek hazánkon keresztül elárassza Európát.

A fizikai és jogi határzár felhúzása miatt elsöprő erejű politikai támadás indult ellenünk, amelynek vezéralakja Soros György, és katonái a milliárdos globális hálózatának tagjai, valamint megvett és kitartott politikusai.

A kormány azonban a mai napig állta, és visszaverte a támadásokat, és úgy tűnt, hogy az uniós költségvetés és gazdasági mentőcsomagról folytatott vitákon sikerült végre letakarítani a napirendről az úgynevezett jogállamisággal kapcsolatos álszent, álságos és minden uniós szerződéssel ellentétes próbálkozást Magyarország ellen.

Cseh Katalin, a Momentum EP-listavezetője és Donáth Anna Júlia, a párt alelnöke (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

A Soros-hálózat azonban nem hagyja annyiban, hogy hazánk miatt elbukott mind az első, mind a kettes számú Soros-terv is.

Új offenzívát indítottak, amelynek vezéralakja Vera Jourova, az Európai Bizottság alelnöke. Ő mutatta be a bizottság úgynevezett jogállamisági jelentését, amely a Soros-NGO-k és az ellenzéki pártok véleményeire alapozva készült el, és köszönőviszonyban sincs a valósággal.

Majd jött Katarina Barley, az Európai Parlament alelnöke, aki igazi fasiszta tempót diktálva kiéheztetné Magyarországot.

Nem csoda, német baloldali politikus megszállott rajongója annak Karl Marxnak, akinek a politikai antiszemitizmust és annak nyelvezetét köszönheti az utókor. Mint kiderült, mindezekhez a magyar ellenzék asszisztált.

hirado.hu - M1
Címkék:
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Az újvidéki Európa Kollégium bástya
  Az újvidéki Európa Kollégium szerves része, bástyája a vajdasági magyarságnak, és általa lehetővé vált, hogy a diákok magyar környezetben éljék a mindennapjaikat - hangsúlyozta Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára csütörtökön Újvidéken, ahol az Európa Kollégium elsőéves hallgatóinak a fogadásán vett részt.
 • A haderőfejlesztés tovább folytatódik
  A haderőfejlesztés folytatódik az Oroszországgal szembeni szankciók hatására kialakult globális gazdasági válság ellenére, a honvédelmi alapnak köszönhetően a folyamat fennmarad, és nem abbahagyják, hanem inkább felgyorsítják - hangsúlyozta a honvédelmi miniszter csütörtökön Hajmáskéren.
 • A kormány fontosnak tartja az emberek véleményét
  A kormány kiemelten fontosnak tartja, hogy az emberek véleményét meghallgassa a szankciókról, hiszen ők szembesülnek azok következményeivel - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján, amelyen elhangzott az is: energiatakarékossági okokból - az őszi szünet terhére - hosszabb lesz a téli szünet az iskolákban és ezzel egyidejűleg kormányzati igazgatási szünetet is elrendelnek.
MTI Hírfelhasználó