Így gyalázzák meg Gyurcsányék ’56 emlékét
2020. október 24. 22:13

Amíg Orbán Viktor Wittner Máriával, ’56 hősével koszorúzta meg a Corvin közben az ’56-os pesti srác emlékművét, addig Gyurcsány Ferenc még saját fanatikus követői elé sem mert egyedül kiállni az ’56-os forradalom emléknapján. Ahogy a 2006-os rendőrattak, a szemkilövetések idején az azonosító nélküli, rendőröknek gúnyolt őrjöngő vadállatok mögé bújt oda, a ma közzétett videójában is legagresszívebb csahosait szabadította rá a Facebook népére. „Krumplis” Jakab Péter (DK-s?) szárnysegéddel és a gyűlölködő Szabó Tímeával vezettette be október 23-a, a forradalom és szabadságharc meggyalázását. Igen, ő az a Szabó Tímea, aki a XII. kerületben az ÁVH-s őrnagy, a „körömös” Bauer SZDSZ-es fiát segítve nem indult a 2014-es országgyűlési választáson!

A videó komolyságát némiképp hazavágja a Momentum tiszteletbeli románja és ifjú ökle, Fekete-Győr András, aki általános iskolában bizonyára szekundát érdemelne, amiért „putyini Oroszországokról” hadovál.

A ballib celebek sorakozójáról egyedül Karácsony hiányzott, aki a Gyurcsány-féle összeborulással kapcsolatban néhány éve még a következőt mondta: – Nem tagadom, néhány Unicumot meg kellett innom ma, hogy elviseljem a helyzetet.

O, tempora! O, mores! Lehet, hogy ő csak azért hiányzik e díszes társaságból, mert nem volt kéznél elég gyomorkeserű?

A performansz valamivel több mint három percig tart, akinek gusztusa van rá, itt megtekintheti, kiktől menekítse meg a Jóisten Magyarországot.

magyarnemzet.hu
Címkék:
  • Varga Judit: Történelmi idők, történelmi eredmények, történelmi távlatok
    Történelmi idők, történelmi eredmények, történelmi távlatok. Orbán Viktor miniszterelnök úr holnaptól az összességében leghosszabb ideig hivatalban lévő magyar kormányfő. Eddig Tisza Kálmán (1875–1890) tartotta a rekordot.
  • A többség elégedett a miniszterelnökkel
    A magyarok 59 százaléka mondta azt a koronavírus elleni küzdelem tizedik hónapjában, a parlamenti választások előtt nagyjából ötszáz nappal, hogy „inkább elégedett” Orbán Viktor munkájával – derül ki a Nézőpont Intézetnek a Magyar Nemzet számára készített elemzéséből. A kutatók korábban nem láttak még ilyen magas értéket: a 2013 óta rendszeresen feltett kérdésre a naptári évek végén még a migrációs válság elleni védekezés után sem válaszoltak többen pozitívan.
  • Már 17 hazai színház kötelezte el magát az fenntartható jövő mellett!
    Újabb 7 színház, ill. produkciós iroda csatlakozott a Jövő Nézőiért – Zöld Színházi Projekthez, melyet a Miskolci Nemzeti Színház még az előző évad elején indított el, azzal a határozott céllal, hogy minél több színház számára alapvetés lehessen a környezettudatos gondolkodás a közeljövőben.
MTI Hírfelhasználó