Bajnokok Ligája - Ferencváros-Kijev, Krasznodar-Chelsea, Sevilla-Rennes...
2020. október 27. 08:57

A G, az E, az F és a H második fordulójával folytatódik szerdán este a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre.

A Ferencváros a Groupama Arénában a Dinamo Kijevet fogadja.

Bajnokok Ligája, csoportkör, 2. forduló: G csoport: Ferencváros-Dinamo Kijev (ukrán), Groupama Aréna 21.00 Juventus (olasz)-FC Barcelona (spanyol) 21.00 E csoport: Krasznodar (orosz)-Chelsea (angol) 18.55 Sevilla (spanyol)-Rennes (francia) 21.00 F csoport: Club Brugge (belga)-SS Lazio (olasz) 21.00 Borussia Dortmund (német)-Zenit (orosz) 21.00 H csoport: Basaksehir (török) - Paris Saint-Germain (francia) 18.55 Manchester United (angol)-RB Leipzig (német) 21.00

MTI
Címkék:
  • Varga Judit: Történelmi idők, történelmi eredmények, történelmi távlatok
    Hétfőn kezdte meg az 5262. napját Magyarország miniszterelnökeként Orbán Viktor. A történelmi eseményhez Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője és Varga Judit igazságügyi miniszter is gratulált a Facebookon.
  • A többség elégedett a miniszterelnökkel
    A magyarok 59 százaléka mondta azt a koronavírus elleni küzdelem tizedik hónapjában, a parlamenti választások előtt nagyjából ötszáz nappal, hogy „inkább elégedett” Orbán Viktor munkájával – derül ki a Nézőpont Intézetnek a Magyar Nemzet számára készített elemzéséből. A kutatók korábban nem láttak még ilyen magas értéket: a 2013 óta rendszeresen feltett kérdésre a naptári évek végén még a migrációs válság elleni védekezés után sem válaszoltak többen pozitívan.
  • Már 17 hazai színház kötelezte el magát az fenntartható jövő mellett!
    Újabb 7 színház, ill. produkciós iroda csatlakozott a Jövő Nézőiért – Zöld Színházi Projekthez, melyet a Miskolci Nemzeti Színház még az előző évad elején indított el, azzal a határozott céllal, hogy minél több színház számára alapvetés lehessen a környezettudatos gondolkodás a közeljövőben.
MTI Hírfelhasználó