Kamionok torlódnak Csanádpalotánál és Röszkénél
2020. október 31. 12:35

Várakozniuk kell a kamionoknak a csanádpalotai és a röszkei autópálya-határátkelőhelyen - közölte szombat délelőtt honlapján a rendőrség.

Csanádpalotánál a Romániába tartó teherforgalomnak három-, a Magyarországra érkezőnek egyórás a várakozás. A kilépő személyforgalomban egyórás a sor.

Az Útinform adatai szerint az M43-as autópályán Csanádpalotánál az átkelőhely kilépő oldalán az erős kamionforgalom miatt hét kilométert meghaladó torlódás alakult ki.

Röszkénél a teher- és a személyforgalomban mindkét irányban egyórás a várakozás, ahogy a Szerbiába tartó buszok is egyórás veszteglésre számíthatnak.

MTI
Címkék:
  • Átadták a Szent Margit Gimnázium tornacsarnokát
    A Szent Margi Gimnázium új tornacsarnokának átadásakor Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője, Újbuda országgyűlési képviselője elmondta: a sportolási lehetőségeket biztosító épületek, így a gimnázium új tornacsarnokának megépítése arról szól, hogy a gyermekek kulturált körülmények között felkészüljenek az életre.
  • Háború az új nemzedékért
    Free-SZFE sztory... - Első rész
  • Hazánk első a kultúra támogatásában a kontinensen
    Az európai országok közül GDP-arányosan Magyarország támogatja a kultúrát a legnagyobb mértékben - hangsúlyozta éves meghallgatásán az emberi erőforrások minisztere az Országgyűlés kulturális bizottságának keddi ülésén.
MTI Hírfelhasználó