Nincsenek véletlenek: George Clooney jóban van a Soros családdal
2020. november 22. 23:15

Orbán Viktor jutott eszébe a gyűlöletről a hollywoodi színésznek, George Clooneynak, aki egy interjúban beszélt erről. Nem véletlen, hogy éppen ezt mondta, hiszen Clooney jóban van Sorosékkal. Soros György fiával, Alex Sorossal közös fényképe is van – írja az Origo.hu.

Soros György fenyegeti Magyarországot és Lengyelországot – erről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt pénteken a Kossuth rádióban. Mint mondta: a napokban Soros egy írást tett közzé, ami tele van fenyegetéssel. A bevándorláspárti milliárdos szerint például Magyarország és Lengyelország annak ellenére vétózta meg az uniós költségvetést, hogy annak ők a legnagyobb kedvezményezettjei. Soros szerint az EU-nak nem szabad kompromisszumot kötni a jogállamiság ügyében.

Most pedig a közismerten ultraliberális színész, George Clooney beszélt a GQ magazinnak adott interjúban a düh és a gyűlölet kapcsán Orbán Viktor magyar kormányfőről és brazil kollégájáról, Jair Bolsonaróról. A színész úgy fogalmazott, hogy a világ tele van gyűlölettel: – Nézd meg Bolsonarót Brazíliában vagy Orbánt Magyarországon!

Nem véletlen a színész kirohanása, hiszen közeli kapcsolatban van Sorosékkal. Alex Sorossal, Soros György fiával közös fényképe is van. Nyilván őt is a befolyásuk alatt tartják Sorosék – írja az Origó.hu.

Fotó: Origo.hu

MNO - origo.hu
Címkék:
  • A Föld napja
    Az emberiség egész létmódjának kell megváltoznia, ha el akarjuk kerülni a katasztrófát.
  • A teraszok nyitása nem a járvány végét jelenti
    A teraszok nyitása nem a járvány végét jelenti, továbbra is fontos a védelmi és járványügyi intézkedések, valamint a higiénés rendszabályok betartása, a pincéreknek a teraszokon is kötelező lesz a maszkviselet, a vendégeknek csak akkor, ha belépnek a vendégtérbe - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs nevében a csütörtöki online sajtótájékoztatón.
  • Az ország szabadságát jelképezi a megújuló Citadella
    Elkezdődött a Citadella megújítása Budapesten. A hosszú évek óta elzárt és mára lepusztult erőd felújítása 2023-ig tart - közölte a Várkapitányság az MTI-vel csütörtökön.
MTI Hírfelhasználó