Hollik: Soros továbbra is Európára akarja kényszeríteni a bevándorlást
2020. november 23. 16:57

Soros György továbbra is minden erővel rá akarja kényszeríteni Európára a bevándorlást, a brüsszeli politikusok és bürokraták pedig segítenek neki - mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.

Hollik István felidézte, hogy nemrég az unióban egy konferenciát tartottak a bevándorlásról. Az ott elhangzottak jól mutatják, hogy hiába az elmúlt évek szörnyű terrorcselekményei, az európai közbiztonság drámai romlása a brüsszeli bürokraták és politikusok továbbra is támogatják és ösztönöznék a bevándorlást - mutatott rá a kormánypárti politikus.

Hollik István nyilatkozatában - amelyben Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke és David Sassoli, az Európai Parlament elnöke kijelentéseit is idézik - azt mondta: Brüsszelben nincs változás. Egyértelmű, hogy Soros György továbbra is minden erővel rá akarja kényszeríteni Európára a bevándorlást, és ebben a brüsszeli politikusok és bürokraták segítenek neki - rögzítette a kormánypárti képviselő.

A magyar miniszterelnök uniós vétója éppen arról szól, hogy nem vagyunk hajlandóak elfogadni, hogy ránk kényszerítsék a bevándorlók befogadását - hangsúlyozta.

A Fidesz kommunikációs igazgatója kiemelte: most itt vagyunk egy járványügyi helyzet kellős közepén, ilyenkor nem több bevándorlóra,  hanem több segítségre van szükség az Európai Unió részéről.

MTI
Címkék:
MTI Hírfelhasználó