Wintermantel: valami nincs rendben a BKV buszbérlésével
2020. november 24. 09:44

Ahogy az utóbbi napok híreiben is szerepel, valami nagyon nem "stimmel" a BKV buszbérlésével - mondta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) igazgatóságának Fidesz által delegált tagja egy videóban, amelyet kedden osztott meg pártja az MTI-vel.

Újpest

Wintermantel Zsolt - wintermantel.hu

A videóban Wintermantel Zsolt azt mondta, a BKV használt buszok bérlésére írt ki pályázatot, és ezt azóta el is bírálta.
   
"Csakhogy sajtóinformációk szerint egy olyan cég nyerte el a pályázatot, amely korábban nem is létezett. Joggal merül fel a kérdés, hogy nem-e egy kamucégről van-e szó, amelyet kifejezetten ebből a célból hoztak létre" - emelte ki Wintermantel Zsolt.
   
Hozzátette, választ vár a városházától, igazak-e a sajtóinformációk, hogy egy korábban nem létező cég nyerte el a tendert?
 

MTI
Címkék:
  • Az egyezmény, aminek nyomán marhavagonokba zártak 76 ezer magyart
    Embereket nem lehet marhacsordaként az egyik országból a másikba átterelni – idézi Lloyd George egykori brit miniszterelnök kijelentését Ligeti Dávid. Mégis megtörtént: a VERITAS Történetkutató Intézet és Levéltár történészével a csehszlovák-magyar lakosságcsere-egyezményről beszéltünk.
  • Sztálin nem indul az előválasztáson
    A komoly jelöltek még kivárnak, és lebegtetik indulásukat. A szándékaikról szóló találgatás a legjobb nekik, mivel addig is róluk beszélnek.
  • Mindenki regisztráljon a vakcináért
    A kormányfő mindenkit arra kért pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, hogy regisztráljon a koronavírus elleni vakcináért. Így húsvétra az összes jelentkező megkaphatja az első adagját, és ezzel pedig Magyarországon lesz messze a legmagasabb az átoltottság az unióban - tette hozzá Orbán Viktor.
MTI Hírfelhasználó