Wintermantel: valami nincs rendben a BKV buszbérlésével
2020. november 24. 09:44

Ahogy az utóbbi napok híreiben is szerepel, valami nagyon nem "stimmel" a BKV buszbérlésével - mondta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) igazgatóságának Fidesz által delegált tagja egy videóban, amelyet kedden osztott meg pártja az MTI-vel.

Újpest

Wintermantel Zsolt - wintermantel.hu

A videóban Wintermantel Zsolt azt mondta, a BKV használt buszok bérlésére írt ki pályázatot, és ezt azóta el is bírálta.
   
"Csakhogy sajtóinformációk szerint egy olyan cég nyerte el a pályázatot, amely korábban nem is létezett. Joggal merül fel a kérdés, hogy nem-e egy kamucégről van-e szó, amelyet kifejezetten ebből a célból hoztak létre" - emelte ki Wintermantel Zsolt.
   
Hozzátette, választ vár a városházától, igazak-e a sajtóinformációk, hogy egy korábban nem létező cég nyerte el a tendert?
 

MTI
Címkék:
  • Nem értem, hogyan lehet ezt sikertörténetként eladni
    „Amikor 2010-ben átvettük a város vezetését, akkor a Lánchíd felújításánál is súlyosabb hagyatékkal, problémákkal kellett megküzdenünk” – fogalmazott a Magyar Hírlapnak Tarlós István korábbi főpolgármester, aki azt is elmondta: ők kezdték el a történelmi műemlék rekonstrukciójának előkészítését; s már az előző ajánlatot is drágának érezte, nemcsak a mostanit, ami annál is drágább ötmilliárd forinttal.
  • Az unióban hiány van a vakcinából, a baloldal mégis a kormányt hibáztatja
    EU-csúcs lesz csütörtökön Brüsszelben. A videókonferencián a tagállamok vezetői vesznek részt, és a téma természetesen a járványhelyzet lesz. Már Angela Merkel is az orosz vakcinákról tárgyal Putyinnal.
  • Konzervatív politika itt és most
    Mivel a progresszív liberálisok támadása radikális, mi is radikálisok vagyunk válaszainkban.
MTI Hírfelhasználó