Szerdán is borult, ködös idő; ónos szitálás bárhol előfordulhat
2020. november 24. 16:24

 Várható időjárás az ország területén szerda estig: a derült területeken is köd, illetve rétegfelhőzet képződik, és szerdán túlnyomóan borult, ködös idő várható, csak kevés helyen lehet felszakadozás. Szitálás, éjszaka ónos szitálás bárhol előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak szerdán a Kisalföldön élénkülhet meg a déli szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -4 fok között valószínű.
   
A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 1 és 5 fok között alakul.

MTI
Címkék:
  • Orbán Viktor egész Európára hatással van
    Szeretném elmagyarázni a francia és a nyugati olvasóközönségnek, hogy miért is gyakorol ekkora befolyást az európai politikai életre Magyarország. Fontos, hogy lássák a tendenciákat és a különbségeket – vallja a francia értelmiségi, aki könyvet írt a magyar kormányfőről.
  • Tisztifőorvos: exponenciálisan nő a fertőzöttek száma
    Napról napra, exponenciálisan nő a fertőzöttek száma - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján pénteken.
  • Előrébb az agarakkal!
    A kutyatartásról írt könyvet dr. Simicskó István, a Kereszténydemokrata Néppárt parlamenti frakcióvezetője. A politikus maga is tart kutyát - pumit -, így hozzáértően ajánlja a magyar kutyafajtákat a családok figyelmébe. Elsősorban az erdélyi kopó és a magyar agár megőrzésére kell vigyázni.
MTI Hírfelhasználó