Kevéssé változott kedden a forint árfolyama
2020. november 24. 18:35

Vegyesen alakult, kevéssé változott kedden a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

Az euróval szemben a forint kissé gyengült, a dollárral és a svájci frankkal szemben pedig serény erősödést ért el.
   
Az eurót a reggel hét órai 360,64 forint után este fél hétkor magasabban, 360,97 forinton jegyezték. A dollár jegyzése 304,34 forintról 304,12-re csökkent, a svájci franké pedig 333,71-ről 333,29 forintra ment le.
   
A forint a hónap eleje óta erősödött, az euróval szemben 1,4, a dollárral szemben 3,3, a svájci frankkal szemben pedig 2,8 százalékkal.
 

MTI
Címkék:
  • Párizs elesett? - Külföldre vagy vidékre menekül a francia középosztály
    Egyre több iskolázott, középosztálybeli francia költözik külföldre vagy vidékre a migránsok jelentette veszélyek miatt. „Biztonságról szó sincs, még a rendőrök esetében sem” – jelentette ki Laurent Obertone francia oknyomozó újságíró a Kossuth Rádiónak adott interjúban.
  • Tisztifőorvos: átgondolt oltási terv szerint halad a vakcináció
    Magyarországon átgondolt oltási terv szerint halad a vakcináció, hiszen rendelkezésre kell állnia a második dózis oltóanyagnak is a már beoltottaknak - mondta az országos tisztifőorvos vasárnap a közmédiának nyilatkozva.
  • Az amerikai Zirc
    Kevéssé ismert a város magyar büszkesége, a Zircről indult ciszterci atyák által 1956-ban alapított Our Lady of Dallas apátság, ahonnan a sajnos egyre inkább fogyatkozó magyar alapító atyák egyik kiválóságának gyászhíre indított az amerikai magyar emigráció e sikertörténetének felelevenítésére.
MTI Hírfelhasználó