Ha Biden nyer, jöhet a Majdan Budapestre
2020. november 26. 23:45

Mráz Ágoston Sámuel az Inforádiónak nyilatkozott.

Egyre valószínűbb, hogy Bidenből valahogy mégis amerikai elnököt csinálnak – ha nem is a választópolgárok, de legalábbis a „leadott szavazatok” –, ebben az esetben pedig számíthatunk a 2016-ban beszüntetett, vagy inkább takaréklángra helyezett, felforgató tevékenység újraindításával.

Ezzel kapcsolatban nyilatkozott ma Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport vezetője az Inforádió Aréna című műsorában: Ha Joe Biden lesz az Egyesült Államok elnöke, Kelet-Európában a felvállalt konfliktusok ideje jön el”  – nyilatkozta az elemző, aki szerint a tét 2022 lehet:

„A 2022-es választásokon komoly beavatkozás lesz, vagy az amerikai kormányzat, vagy az amerikai kormányzat új áramához közel álló politikai körök részéről. A magyar parlamenti választásnak nemcsak Magyarország és nemcsak Európa szempontjából lesz tétje, hanem az egész világon érdeklődést fog kiváltani. Akik nem szimpatizálnak a magyar kormánnyal, nagy tétet tesznek arra, hogy változás következzen be.”

Vagyis röviden: készülhetünk itthon is a Majdanra.

888.hu
Címkék:
  • Nem értem, hogyan lehet ezt sikertörténetként eladni
    „Amikor 2010-ben átvettük a város vezetését, akkor a Lánchíd felújításánál is súlyosabb hagyatékkal, problémákkal kellett megküzdenünk” – fogalmazott a Magyar Hírlapnak Tarlós István korábbi főpolgármester, aki azt is elmondta: ők kezdték el a történelmi műemlék rekonstrukciójának előkészítését; s már az előző ajánlatot is drágának érezte, nemcsak a mostanit, ami annál is drágább ötmilliárd forinttal.
  • Az unióban hiány van a vakcinából, a baloldal mégis a kormányt hibáztatja
    EU-csúcs lesz csütörtökön Brüsszelben. A videókonferencián a tagállamok vezetői vesznek részt, és a téma természetesen a járványhelyzet lesz. Már Angela Merkel is az orosz vakcinákról tárgyal Putyinnal.
  • Konzervatív politika itt és most
    Mivel a progresszív liberálisok támadása radikális, mi is radikálisok vagyunk válaszainkban.
MTI Hírfelhasználó