Nyolc jelentkező a teniszszövetség főtitkári posztjára
2020. november 27. 09:23

Nyolcan jelentkeztek a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) főtitkári posztjára.

Magyar Tenisz Szövetség: Hírek

huntennis.hu

"Nyolc pályázat érkezett. Igen erős mezőny gyűlt össze. A konkrét nevekről nem tudok beszámolni, mivel előzetesen nem kértünk adatvédelmi beleegyezést a jelentkezőktől" - mondta Markovits László, az MTSZ szakmai alelnöke a szövetség honlapján. Hozzátette, a december 1-jén esedékes elnökségi ülésen vélhetően ismertetik, ki kapja a megbízást.

A jövőben nagyobb szerepet kaphat a klubhűség és a magyar fiatalok  szerepeltetése

Markovits László - origo    

Az MTSZ főtitkári posztját jelenleg Juhász Gábor tölti be, aki a női válogatott szövetségi kapitánya is.
   
Az alelnök szólt arról is, hogy az esztendő utolsó heteire rengeteg feladatuk maradt, mivel a múlt lezárása több pénzügyi, szakmai és személyi döntéssel jár együtt, ugyanakkor nem állhat meg a munka.
   
A Nemzeti Edzés Központ (NEK) ügyvezetői posztjára nemrég Nagy Viktor korábbi Davis Kupa-játékost nevezték ki.

MTI
Címkék:
  • Lezárulóban az egészségügyi dolgozók oltása
    Lassan lezárul az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása, de folytatódik az idősotthonokban élők oltása - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.
  • Életellenes fordulatot hoz Joe Biden elnöksége
    Biden már a választási kampány alatt is hangsúlyozta, hogy korlátlan számú, igényalapú abortuszra vonatkozó jogokat fog a szövetségi törvényben rögzíteni és azt az amerikai adófizetők pénzével finanszírozni, ezzel mintegy ellehetetlenítve azokat a tagállamokat, amelyek életpárti rendelkezéseket akarnának hozni.
  • Alantas gúnnyal ágyúzott kereszténység
    Egy ítélőmester, aki emberek sorsáról dönt, azzal a szélsőséges megfogalmazással élt, hogy a megjelent karikatúra jópofa, az átlag magyar állampolgár viccként fogja fel. 2015-ben Párizsban egy hasonlóan jópofa rajz miatt 12 ember halt meg és további 11-en megsebesültek. Igaz, az a rajz egy másik vallást gyalázott meg.
MTI Hírfelhasználó