Bayer Zsolt: Akkor most mi van?
2020. november 28. 00:40

„Megint csak érdemes lehunyni a szemüket, és elképzelni, ha ezt idehaza vallja egy megfigyelő, akkor mi lenne itt és mi lenne a világban. És most? Most nincsen semmi. Egy amerikai veterán eskü alatt vallja, hogy elcsalták a választást egy államban, és mindenki szemérmesen hallgat, félrenéz. Persze, csak ma. Holnapra már ki fogja »deríteni« a C meg a NYT, hogy a veterán nem is veterán, különben is megbízhatatlan, 24 éves korában, 1967-ben engedély nélkül megfogta egy lány seggét a koleszben és elszívott egy mariskát, szóval a vallomása semmit sem ér, tessék tovább haladni. (Ezt idehaza a 444 fogja majd tálalni.)

Aztán majd még kiderül szegény veteránról, hogy rasszista, Biden elnök lesz (egy évig), állampolgárságot ad majd úgy 10-15-20 millió migránsnak -ez 10-15-20 millió új »demokrata« szavazat-, aztán lelép, jön az a rettenetes nő, még három év áll majd rendelkezésre, hogy végképp lerombolják az amerikai életformát, a hagyományokat és értékeket, a redneckek és a maradék WASP világ pedig vagy kirobbant kétségbeesésében egy polgárháborút, vagy csöndben kimúlik. És jönnek a BLM állatjai. De azt a meghurcolt és megalázott veterán legalább már nem fogja megérni.”

mandiber.hu - badog.blogstar.hu
Címkék:
  • Palkovics: "Lízingelt miniszter vagyok"
    Magyarország komoly versenyelőnye a 2010 óta jellemző, tartós politikai stabilitás. Abban biztosan nem leszek partner, hogy bárki légből kapott találgatásokkal bomlassza a magyar kormány egységességét. Különösen a vírusválság okozta világméretű bizonytalanságok közepette...
  • Lezárulóban az egészségügyi dolgozók oltása
    Lassan lezárul az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása, de folytatódik az idősotthonokban élők oltása - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.
  • Alantas gúnnyal ágyúzott kereszténység
    Egy ítélőmester, aki emberek sorsáról dönt, azzal a szélsőséges megfogalmazással élt, hogy a megjelent karikatúra jópofa, az átlag magyar állampolgár viccként fogja fel. 2015-ben Párizsban egy hasonlóan jópofa rajz miatt 12 ember halt meg és további 11-en megsebesültek. Igaz, az a rajz egy másik vallást gyalázott meg.
MTI Hírfelhasználó