Fővárosi lakástűz: 6 embert mentettek ki, 69-en hagyták el átmenetileg otthonukat
2020. november 30. 15:35

Kigyulladt egy IX. emeleti lakás Kispesten, a Kazinczy utcában vasárnap este. A lángok gyorsan terjedtek, a budapesti tűzoltók kiérkezésekor már a lakás teljes terjedelmében, további két lakás részben égett. A három lakásban összesen hatan voltak közvetlen életveszélyben, egyikőjüket egy rendőr kolléga, a többieket pedig a budapesti tűzoltók mentették ki. A lánglovagok több oldalról, több vízsugárral oltották el a lángokat.

A tűzoltás idejére összesen 69 embert kísértek ki az épületből, akik, miután a tűzoltók átszellőztettek, visszatérhettek otthonaikba.

InfoStart
Címkék:
  • Felpörgött a baloldali álhírgyár
    z ellenzék az oltásellenességből akar politikai hasznot húzni, emiatt indított petíciót például a kínai készítmények ellen – közölte a XXI. Század Intézet vezető elemzője.
  • Kettőzött erővel küzdenek a székely petíció végső sikeréért
    – Nincs más választásunk, sikerre kell vinni a székely petíciót azok után, hogy az Európai Bizottság lesöpörte az asztalról a Minority SafePack kezdeményezést – erről beszélt lapunknak Pesty László kampányfőnök. Ennek érdekében a kampányhajrában három országba is ellátogatnak, hogy ne csak szükséges hetedik országban, hanem még több államban elérjék a jogszabályban előírt aláírásszámot. Nyomást akarnak gyakorolni Brüsszelre.
  • Egész Európa Kínában áll sorban a vakcináért
    „Mostanra valószínűleg egész Európa Kínában áll sorban, ismét” – hangsúlyozta a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára vasárnap a Facebook-oldalán.
MTI Hírfelhasználó