Orbán Viktor rotáte misén vett részt Varsóban
2020. december 1. 12:26

Kedden a varsói karmelitáknál járt roráte misén Orbán Viktor. A kormányfő erről a Facebook-oldalán osztott meg reggel egy fotót. „Advent. Roráte mise a varsói karmelitáknál” - írta Orbán Viktor a bejegyzésében.

Orbán Viktor hajnali misén vett részt Varsóban

Facebook/Orbán Viktor

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a magyar miniszterelnök hétfőn Varsóba utazott, ahol lengyel kollégája, Mateusz Morawiecki fogadta őt.

magyarhirlap.hu
Címkék:
  • Felpörgött a baloldali álhírgyár
    z ellenzék az oltásellenességből akar politikai hasznot húzni, emiatt indított petíciót például a kínai készítmények ellen – közölte a XXI. Század Intézet vezető elemzője.
  • Kettőzött erővel küzdenek a székely petíció végső sikeréért
    – Nincs más választásunk, sikerre kell vinni a székely petíciót azok után, hogy az Európai Bizottság lesöpörte az asztalról a Minority SafePack kezdeményezést – erről beszélt lapunknak Pesty László kampányfőnök. Ennek érdekében a kampányhajrában három országba is ellátogatnak, hogy ne csak szükséges hetedik országban, hanem még több államban elérjék a jogszabályban előírt aláírásszámot. Nyomást akarnak gyakorolni Brüsszelre.
  • Egész Európa Kínában áll sorban a vakcináért
    „Mostanra valószínűleg egész Európa Kínában áll sorban, ismét” – hangsúlyozta a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára vasárnap a Facebook-oldalán.
MTI Hírfelhasználó