Vegyesen mozgott a forint
2020. december 2. 08:56

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben szerda reggel a bankközi piacon, az euróhoz képest gyengült, a frankhoz és a dollárhoz viszonyítva ugyanakkor erősödött.

Hét órakor az eurót 356,64 forinton jegyezték, magasabban a kedd esti 356,40 forintnál.

A svájci frank árfolyama 328,84 forintról 328,37 forintra csökkent, a dolláré pedig 295,95 forintról 295,36 forintra süllyedt.

Az euró erősödött a dollárral szemben, kedd este 1,2048 dollárt, szerda reggel 1,2073 dollárt ért.

MTI
Címkék:
  • Lezárulóban az egészségügyi dolgozók oltása
    Lassan lezárul az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása, de folytatódik az idősotthonokban élők oltása - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.
  • Életellenes fordulatot hoz Joe Biden elnöksége
    Biden már a választási kampány alatt is hangsúlyozta, hogy korlátlan számú, igényalapú abortuszra vonatkozó jogokat fog a szövetségi törvényben rögzíteni és azt az amerikai adófizetők pénzével finanszírozni, ezzel mintegy ellehetetlenítve azokat a tagállamokat, amelyek életpárti rendelkezéseket akarnának hozni.
  • Alantas gúnnyal ágyúzott kereszténység
    Egy ítélőmester, aki emberek sorsáról dönt, azzal a szélsőséges megfogalmazással élt, hogy a megjelent karikatúra jópofa, az átlag magyar állampolgár viccként fogja fel. 2015-ben Párizsban egy hasonlóan jópofa rajz miatt 12 ember halt meg és további 11-en megsebesültek. Igaz, az a rajz egy másik vallást gyalázott meg.
MTI Hírfelhasználó