Előzetes letartóztatásban a székelyudvarhelyi kiskorú elrablói
2020. december 4. 22:49

Harminc napos előzetes letartóztatásban helyeztek két Maros megyei bűnöző, akiket azzal gyanúsítanak, hogy akarata ellenére autóba ültettek és elraboltak egy 15 éves székelyudvarhelyi lányt Marosvásárhelyen.

Mint korábban beszámoltunk róla egy marosvásárhelyi férfi jelentette a hatóságoknak, hogy a nála tartózkodó 15 éves székelyudvarhelyi unokahúgát ismeretlen férfiak beültettek egy autóba és ismeretlen helyre távoztak vele. Elraboltak egy székelyudvarhelyi kiskorút Marosvásárhelyen Ismeretlenek egy szürke Audi márkájú gépjárműbe ültettek egy székelyudvarhelyi kiskorút Marosvásárhelyen, a Béga utcában, majd ismeretlen helyre távoztak vele – számol be a hozzájuk beérkezett riasztás alapján a rendőrség.

A rendőrség körözést adott ki, és nagy erőkkel kereste a kiskorút. Másnap a 15 éves lány és nagybátyja jelentkezett a rendőrségen, azt nyilatkozva, hogy több órás kocsikázás után a lányt szabadon engedték a városban.

Nagybátyjával jelentkezett a rendőrségen az elrabolt székelyudvarhelyi lány. A 15 éves lány a nagybátyjával jelent meg a Maros Megyei Rendőr-főkapitányságon kedd reggel. A Maros megyei rendőrségtől kapott információk szerint az ügyben folytatták a nyomozást, és csütörtökön 30 napos előzetes letartoztatásba helyeztek egy 22 és egy 44 éves marosvásárhelyi férfit.

Azzal gyanúsítják őket, hogy erőszakkal ültették autójukba a kiskorút, és ismeretlen helyre távoztak vele.

Simon Virág

szekelyhon.ro
Címkék:
MTI Hírfelhasználó