„Nagy pofa van, és azonkívül semmi nincs Fekete-Győrnél”
2021. január 16. 22:56

„Nagy pofa van, és azonkívül semmi nincs Fekete-Győrnél és testnevelésből felmentett momentumos párttársainál” – írta a közösségi oldalán Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő. Az egykori elszámoltatási kormánybiztos hosszabban elemezte a napokban kialakult helyzetet Fekete-Győr András és a katonaélet… című bejegyzésében.

„Nagy tételben fogadok bárkivel és bármiben, hogy Fegyőr Bandi nem csinálná végig azt a háromhetes katonai alapkiképzést, amit jómagam és sok ezer katona végigcsinált!” – szögezte le Budai Gyula. „Mit tudnak ők a katonaéletről és katonai hivatásról?” – tette fel a kérdést.

„Tudják egyáltalán, mit jelent a katonai hivatástudat és a hazaszeretet, vagy csak a román pártok támogatása megy az erdélyi magyarokkal szemben?” – sorolta a további kérdéseket.

„Én négy évig voltam katonai kollégista, majd a jogi egyetem alatt a Karikás Frigyes Katonai Kollégium állományába tartoztam.
Az egyetem elvégzése után hadnagyként, majd főhadnagyként voltam hivatásos katona!” – írja pályafutásáról az országgyűlési képviselő.

Budai Gyula azt is hozzátette: „Fekete-Győrnek és társainak pedig azt javaslom, hogy jó lenne, ha egy kicsit kussolnának, és amihez nem értenek, abban befognák a szájukat!”

Az egykori elszámoltatásért felelős kormánybiztos indulatos posztjával a Momentum honvédség elleni támadására reagált. Lapunk beszámolt róla, hogy Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium miniszterhelyettese fel is ajánlotta Fekete-Győr Andrásnak, hogy legyen katona.

MNO - Facebook
Címkék:
  • Alapjogokért Központ: Csak a bizonytalanság biztos
    A baloldal érdeke egyértelműen az, hogy az előválasztás komoly nézeteltérésektől mentesen, botrányok nélkül valósuljon meg, éppen ezért egyelőre egységesnek, szolidárisnak mutatkoznak, azonban a lehetséges jövőbeni konfliktusok már körvonalazódnak – fejti ki a Magyar Nemzetnek készített elemzésében Tóth Erik.
  • Burgenlandi indiánok
    A trianoni reflexek kitűnően működnek osztrák barátaink lelkületében is.
  • Hazánk a harmadik legjobban átoltott ország Európában
    – Nehéz hetek várnak ránk, ezért az sem zárható ki, hogy szükség lesz további járványügyi intézkedések bevezetésére – mondta az operatív törzs hétindító sajtótájékoztatóján Müller Cecília
MTI Hírfelhasználó