Szibériai fagy hűti mínusz tíz fok alá Magyarországot
2021. január 17. 08:55

Vasárnap eleinte még nagyrészt borult idő várható, több helyütt hullhat némi hó, majd délutántól csökken a felhőzet és a csapadék esélye. Az északnyugati szelet a Dunántúlon sokfelé élénk, néhol erős lökések kísérik, másutt mérsékelt marad a légmozgás – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat, amely már a szerdai rendkívüli enyhülésről is hírt ad.

(Forrás: OMSZ)

A hőmérséklet kora délután +1 és -4, késő este -4 és -10 fok között várható.

(Forrás: OMSZ)

Este nagyrészt gyengén vagy közepesen felhős égre számíthatunk, ugyanakkor keleten, északkeleten erősen felhős területek is lehetnek. Legfeljebb jelentéktelen hószállingózás fordulhat elő. Mérsékelt lesz az északnyugati szél. A hőmérséklet késő este -3 és -10, hajnalban többnyire -7 és -15 fok között alakul.

(Forrás: OMSZ)

hirado.hu - met.hu
Címkék:
  • Sztálin nem indul az előválasztáson
    A komoly jelöltek még kivárnak, és lebegtetik indulásukat. A szándékaikról szóló találgatás a legjobb nekik, mivel addig is róluk beszélnek.
  • Mindenki regisztráljon a vakcináért
    A kormányfő mindenkit arra kért pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, hogy regisztráljon a koronavírus elleni vakcináért. Így húsvétra az összes jelentkező megkaphatja az első adagját, és ezzel pedig Magyarországon lesz messze a legmagasabb az átoltottság az unióban - tette hozzá Orbán Viktor.
  • Soltész: A kereszténység védelméért dolgozunk
    Egyre nagyobb teret foglal el a keresztényellenes ideológia és annak terjeszkedő emberi garnitúrája, sokszor éppen a tolerancia és elfogadás jelszavai mögé bújva. Pont ezért, ennek ellensúlyozása végett is szükségesek azok a jelképek, amelyek megerősítik az embereket a keresztény értékrendben.
MTI Hírfelhasználó