Hidvéghi: Donáth Anna az arcátlanság mértékegysége
2021. január 17. 10:57

„Mostantól Donáth Anna az arcátlanság mértékegysége! Meddig tud még süllyedni a szülőhazája elleni hazug uszításban?!” - írta felháborodott Facebook-bejegyzésében szombaton Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője.

A kormánypárti politikus felháborodását az okozta, hogy Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője Orbán Viktort okolja azért, mert az Európai Bizottság lesöpörte az asztalról a több mint egymillió ember által támogatott Nemzeti Kisebbségvédelmi Kezdeményezést.

„Lehet-e ennél abszurdabb állítást megfogalmazni arról a politikusról, aki több mint három évtizede mindent elkövet a magyar nemzet helyzetének erősítéséért?” - kérdezi Hidvéghi, aki arra is emlékeztet: a Momentum az a párt, amely a szomszédos országokban eddig minden választáson a helyi magyar jelöltek és pártok ellen foglalt állást.

„A Momentum az a párt, amely most lelkiismeret-furdalás nélkül veti magát annak a Gyurcsány Ferencnek a karjaiba, aki a 2004. december 5-i népszavazás előtt a határon túli magyarok ellen uszított” - teszi hozzá Hidvéghi, aki szerint Donáth ámokfutása még a baloldalnak is sok lehetett, mert a bekezdést azóta gyáva módon törölték

„Hogy Donáth Anna tanul-e az esetből, az valószínűtlen. Pedig, ha annyira jóban van Vera Jourovával, ahogy ezzel nemrég kérkedett, akkor nem azzal kellene foglalkoznia, hogy alaptalan vádakkal hergeli a biztos asszonyt Magyarország ellen. Néhanapján a magyar nemzet érdekeit is képviselhetné az Európai Unióban” - mutatott rá Hidvéghi.

Hidvéghi: Donáth Anna az arcátlanság mértékegysége

Fotó: MH/Purger Tamás

Mostantól Donáth Anna az arcátlanság mértékegysége! Meddig tud még süllyedni a szülőhazája elleni hazug uszításban?!

 

Továbbiak
MH - MTI
Címkék:
  • Agytröszt a polgári politikához
    A baloldali pártok társadalmi kötődése folyamatosan csökken, az ország egyes részein alig vannak tagjaik és szervezeteik, ezért a propagandamédiájukra hagyatkoznak üzenetük terjesztésénél. Ők a tagadásra és irigységre építenek. A polgári világ ennél sokkal tisztább és pozitívabb.
  • Kevésbé fehér
    Először lássuk a tényeket, már ha egyáltalán hiszünk még olyan avítt és ásatag kategóriákban, mint amilyen a tény, igazság, valóság
  • Alapjogokért Központ: Csak a bizonytalanság biztos
    A baloldal érdeke egyértelműen az, hogy az előválasztás komoly nézeteltérésektől mentesen, botrányok nélkül valósuljon meg, éppen ezért egyelőre egységesnek, szolidárisnak mutatkoznak, azonban a lehetséges jövőbeni konfliktusok már körvonalazódnak – fejti ki a Magyar Nemzetnek készített elemzésében Tóth Erik.
MTI Hírfelhasználó