Erősödött kedden a forint
2021. január 19. 18:45

Erősödött a forint kedden a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

Az euró jegyzése a kora reggeli 359,40 forintról este fél hétre 357,87 forintra csökkent.
   
A dollár jegyzése a kora reggeli 297,14 forintról 295,39 forintra, a svájci franké pedig 333,54 forintról 332,25 forintra csökkent estére.
   
A forint erősödött az év eleje óta, az euróval szemben 1,8 százalékkal, a svájci frankkal szemben 1,2 százalékkal, a dollárral szemben pedig 0,4 százalékkal.
 

MTI
Címkék:
  • Orbán Viktor egész Európára hatással van
    Szeretném elmagyarázni a francia és a nyugati olvasóközönségnek, hogy miért is gyakorol ekkora befolyást az európai politikai életre Magyarország. Fontos, hogy lássák a tendenciákat és a különbségeket – vallja a francia értelmiségi, aki könyvet írt a magyar kormányfőről.
  • Tisztifőorvos: exponenciálisan nő a fertőzöttek száma
    Napról napra, exponenciálisan nő a fertőzöttek száma - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján pénteken.
  • Előrébb az agarakkal!
    A kutyatartásról írt könyvet dr. Simicskó István, a Kereszténydemokrata Néppárt parlamenti frakcióvezetője. A politikus maga is tart kutyát - pumit -, így hozzáértően ajánlja a magyar kutyafajtákat a családok figyelmébe. Elsősorban az erdélyi kopó és a magyar agár megőrzésére kell vigyázni.
MTI Hírfelhasználó