Felnőtt tartalmakkal támadták a Nemzeti Színház angol honlapját
2021. január 20. 11:52

A Nemzeti Színház sajtóközleményt adott ki a támadásról, ebben azt írják, hogy tegnap este külső támadás érte a Nemzeti Színház honlapját, „amelynek angol verzióján idegen szerzőtől származó cikkek jelentek meg”. A Nemzeti Színház IT csapata foglalkozik a probléma megoldásával, addig az angol nyelvű honlap nem érhető el. Közölték, hogy a színház vizsgálja az esetet, és szükség esetén megteszi a megfelelő jogi lépéseket.

A Magyar Nemzet megtudta, hogy nem politikai manifesztum, vagy ehhez hasonló, hanem oda nem illő, többek között felnőtt tartalmak jelentek meg az angol nyelvű honlapjukon.

magyarnemzet.hu
Címkék:
  • A magyaroknak kultusza van Lengyelországban
    Az évszázadok során sokszor bebizonyítottuk egymásnak, hogy barátok vagyunk, és ha kell, kiállunk egymás mellett. Egy lengyel számára valahogy természetes, hogy a magyar csak jó ember lehet.
  • Lenyeli a főváros a vendéglátósok bértámogatásait
    "Csúnyán belerúgott" a főváros vezetése az egyébként is "földön fekvő" vendéglátósokba: a cégek számlájára éppen megérkeztek a kormány által folyósított bértámogatások, amikor a főváros inkasszózta a tavalyi iparűzésiadó-előlegeket.
  • "Versenyt futunk az idővel, tovább gyorsítunk az oltáson"
    "Versenyt futunk az idővel, tovább gyorsítunk az oltáson" - mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, az oltási munkacsoport vezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.
MTI Hírfelhasználó