Orbán Viktor a visegrádi országok kormányfőivel egyeztetett az EU-csúcs előtt
2021. január 21. 18:44

Orbán Viktor Facebook oldalán jelezte csütörtökön, hogy a V4 országokkal tárgyalt az esti, virtuális uniós csúcstalálkozó előtt. Az értekezlet témája az EU vakcinabeszerzése, erről itt írtunk részletesen.

A képen a következők lehetnek: 1 személy

 

A visegrádiak álláspontjának koordinációja bevett szokás az uniós csúcstalálkozók előtt. Lengyelország brüsszeli képviseletének Twitter mikroblogján szintén posztoltak az online V4-egyeztetésről.

Kép

magyarnemzet.hu
Címkék:
  • Sztálin nem indul az előválasztáson
    A komoly jelöltek még kivárnak, és lebegtetik indulásukat. A szándékaikról szóló találgatás a legjobb nekik, mivel addig is róluk beszélnek.
  • Mindenki regisztráljon a vakcináért
    A kormányfő mindenkit arra kért pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, hogy regisztráljon a koronavírus elleni vakcináért. Így húsvétra az összes jelentkező megkaphatja az első adagját, és ezzel pedig Magyarországon lesz messze a legmagasabb az átoltottság az unióban - tette hozzá Orbán Viktor.
  • Soltész: A kereszténység védelméért dolgozunk
    Egyre nagyobb teret foglal el a keresztényellenes ideológia és annak terjeszkedő emberi garnitúrája, sokszor éppen a tolerancia és elfogadás jelszavai mögé bújva. Pont ezért, ennek ellensúlyozása végett is szükségesek azok a jelképek, amelyek megerősítik az embereket a keresztény értékrendben.
MTI Hírfelhasználó