Kósa Lajos: Debrecenben lesz a Nemzeti Oltóanyaggyár
2021. január 24. 11:57

Az Országgyűlési képviselő Facebook-oldalán tette közzé a hírt.

A Nemzeti Oltóanyaggyár létrehozásáról májusban írták alá a megállapodást, akkor Müller Cecília országos tiszti főorvos elmondta, a beruházás célja a folyamatos és biztonságos oltóanyag-ellátás világpiactól való függetlenítése. Kósa Lajos bejelentése alapján eldőlt: Debrecenben létesülhet majd az új intézmény.

„Ez igen! Debrecenben lesz a Nemzeti Oltóanyaggyár (az Operatív Törzs ajánlásával)! Ha van valami, ez nemzetstratégiai jelentőségű ügy” – írta Facebook-oldalán Kósa Lajos.

„Itt minden egyben van, tudományos háttér, ipari tapasztalat, szakképzett munkaerő.

Nagy terveink vannak… Hajrá, Debrecen!” – húzta alá, az Országgyűlési képviselő.

Lehet, hogy egy kép erről: állás és ülés


 
MNO -Facebook
Címkék:
  • Sztálin nem indul az előválasztáson
    A komoly jelöltek még kivárnak, és lebegtetik indulásukat. A szándékaikról szóló találgatás a legjobb nekik, mivel addig is róluk beszélnek.
  • Mindenki regisztráljon a vakcináért
    A kormányfő mindenkit arra kért pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, hogy regisztráljon a koronavírus elleni vakcináért. Így húsvétra az összes jelentkező megkaphatja az első adagját, és ezzel pedig Magyarországon lesz messze a legmagasabb az átoltottság az unióban - tette hozzá Orbán Viktor.
  • Soltész: A kereszténység védelméért dolgozunk
    Egyre nagyobb teret foglal el a keresztényellenes ideológia és annak terjeszkedő emberi garnitúrája, sokszor éppen a tolerancia és elfogadás jelszavai mögé bújva. Pont ezért, ennek ellensúlyozása végett is szükségesek azok a jelképek, amelyek megerősítik az embereket a keresztény értékrendben.
MTI Hírfelhasználó