Már 30,7 millió eurót ér a Ferencváros labdarúgócsapata
2021. január 25. 15:55

A mértékadó Transfermarkt portál szerint a labdarúgó NB I.-ben címvédő és listavezető Ferencváros értéke jelenleg 30,7 millió euró, ezzel tovább javította az általa tartott magyar rekordot.

Az FTC sikeresen szerepelt a BL-selejtezőkben, majd a csoportkörben a Dinamo Kijev elleni pontszerzéssel az utolsó fordulóig esélye volt, hogy tavasszal az Európa-ligában folytathassa a nemzetközi kupaszereplést. Ennek a remek teljesítménynek köszönhetően kevesebb mint fél év alatt Fradi piaci értéke több mint 6 millió euróval növekedett. A játékosok közül is többen megdöntötték a saját rekordjukat, az elsőszámú kapus, Dibusz Dénes értéke például jelenleg 2,2 millió euró.

A legnagyobb mértékben az ukrán válogatott középpályás, Ihor Haratin értéke növekedett, ő októberben még 1,8 millió eurót ért, míg a legutóbbi frissítéskor már 2,5 millió euróra taksálta a Transfermarkt. A keret legértékesebb játékosa norvég Tokmac Nguen 2,8 millió euróval.

MTI
Címkék:
  • Alapjogokért Központ: Csak a bizonytalanság biztos
    A baloldal érdeke egyértelműen az, hogy az előválasztás komoly nézeteltérésektől mentesen, botrányok nélkül valósuljon meg, éppen ezért egyelőre egységesnek, szolidárisnak mutatkoznak, azonban a lehetséges jövőbeni konfliktusok már körvonalazódnak – fejti ki a Magyar Nemzetnek készített elemzésében Tóth Erik.
  • Burgenlandi indiánok
    A trianoni reflexek kitűnően működnek osztrák barátaink lelkületében is.
  • Hazánk a harmadik legjobban átoltott ország Európában
    – Nehéz hetek várnak ránk, ezért az sem zárható ki, hogy szükség lesz további járványügyi intézkedések bevezetésére – mondta az operatív törzs hétindító sajtótájékoztatóján Müller Cecília
MTI Hírfelhasználó