Januárban is lesz helyi termékek vására Székelyudvarhelyen
2021. január 26. 10:10

Szombaton ismét megtartják a hagyományos helyi termékek vásárát Székelyudvarhelyen. A legutóbbi, decemberben rendezett kétnapos vásárral ellentétben a január 30-án tartandó ismét egynapos lesz.

Januárban is lesz helyi termékek vására Székelyudvarhelyen

Képünk illusztráció • Haáz Vince

Tavaly több alkalommal is elmaradt a Márton Áron téri vásár, mivel a járványügyi helyzet nem tette lehetővé a megszervezését. Az októberi és novemberi kimaradást követően decemberben az enyhülő vírushelyzetre való tekintettel újra engedélyezték.

Mivel Székelyudvarhely fertőzöttségi mutatója jelenleg sem indokolja a tiltást, e hónap utolsó szombatján ismét megvásárolhatjuk a helyi termelők készítményeit a Márton Áron téren, a járványügyi szabályozások szigorú betartása mellett.

Bencze Emese

szekelyhon.ro
Címkék:
  • Alapjogokért Központ: Csak a bizonytalanság biztos
    A baloldal érdeke egyértelműen az, hogy az előválasztás komoly nézeteltérésektől mentesen, botrányok nélkül valósuljon meg, éppen ezért egyelőre egységesnek, szolidárisnak mutatkoznak, azonban a lehetséges jövőbeni konfliktusok már körvonalazódnak – fejti ki a Magyar Nemzetnek készített elemzésében Tóth Erik.
  • Burgenlandi indiánok
    A trianoni reflexek kitűnően működnek osztrák barátaink lelkületében is.
  • Hazánk a harmadik legjobban átoltott ország Európában
    – Nehéz hetek várnak ránk, ezért az sem zárható ki, hogy szükség lesz további járványügyi intézkedések bevezetésére – mondta az operatív törzs hétindító sajtótájékoztatóján Müller Cecília
MTI Hírfelhasználó