Beruházáslebonyolítói mesteriskola rajtolt a Magyar Mérnöki Kamaránál
2021. január 26. 18:22

A Magyar Mérnöki Kamara (MMK) a járványügyi korlátozások miatt online indította el a harmadik beruházáslebonyolítói mesteriskoláját - közölte a kamara kedden az MTI-vel.

NYELVI KÉPZÉSEK MÉRNÖKÖK SZÁMÁRA az Idegen Nyelvi Központ és a Magyar  Mérnöki Kamara együttműködésében – BME Idegen Nyelvi Központ

A mesteriskola célja, hogy gyakorlatközpontú képzést nyújtson beruházási, illetve építőipari gyakorlattal rendelkezők számára, akik elhivatottságot éreznek a beruházás-lebonyolítás iránt.
   
A mesteriskola előkészítésében részt vett, és előadókat is delegál a Magyar Építész Kamara, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs NKft., a Magyar Tanácsadó Mérnökök és Építészek Szövetsége, valamint a Magyar Projektmenedzsment Szövetség is.
   
A harmadik mesteriskola 96 órás képzésén több mint hatvan hallgató vesz részt.
   
Felidézték, hogy az MMK 2019-ben szervezte meg a beruházáslebonyolítói képzést, miután 2014-ben megszűnt a beruházáslebonyolítói jogosultság, amit a kamara tanúsítványával tartanak pótolhatónak a piacon.
 

MTI
Címkék:
  • A magyaroknak kultusza van Lengyelországban
    Az évszázadok során sokszor bebizonyítottuk egymásnak, hogy barátok vagyunk, és ha kell, kiállunk egymás mellett. Egy lengyel számára valahogy természetes, hogy a magyar csak jó ember lehet.
  • Lenyeli a főváros a vendéglátósok bértámogatásait
    "Csúnyán belerúgott" a főváros vezetése az egyébként is "földön fekvő" vendéglátósokba: a cégek számlájára éppen megérkeztek a kormány által folyósított bértámogatások, amikor a főváros inkasszózta a tavalyi iparűzésiadó-előlegeket.
  • "Versenyt futunk az idővel, tovább gyorsítunk az oltáson"
    "Versenyt futunk az idővel, tovább gyorsítunk az oltáson" - mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, az oltási munkacsoport vezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.
MTI Hírfelhasználó