Nacsa: újra lebukott a baloldal
2021. január 27. 16:43

Újra lebukott a baloldal, veszélyezteti a koronavírus-járvány elleni védekezést - mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője az MTI-hez szerdán eljuttatott videonyilatkozatában.

A politikus kiemelte: "megmondóemberük", Krekó Péter előre elmondta a stratégiát, a Gyurcsány-koalíció abból remél politikai hasznot, ha súlyosbodik a válsághelyzet Magyarországon. Ennek megfelelően nem telik el úgy nap, hogy a baloldal ne támadná álhírekkel vagy csúsztatásokkal a járvány elleni védekezést - vélekedett.

Úgy látja, most a vakcina van soron, a védőoltás életeket ment, az időseknél különösen. Minél több ember lesz védett, annál több életet mentenek meg, és "annál gyorsabban hagyhatjuk magunk mögött a korlátozásokat" - mondta.

Nacsa Lőrinc szerint azonban a baloldal bizonytalanságot kelt az emberekben, "kipécéz egyes vakcinákat", vitába száll a szakemberekkel és támadja a magyar gyógyszerészeti hatóságot. Ez felháborító, ezzel veszélyeztetik a koronavírus-járvány elleni védekezést - értékelt a képviselő.

MTI
Címkék:
  • Most zárnunk kell, hogy húsvétkor nyithassunk
    Most zárnunk kell ahhoz, hogy húsvétkor nyithassunk - mondta a Orbán Viktor pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök hozzátette: "Az biztos, hogy a mostani kéthetes zárással befordultunk a célegyenesbe, most már a vírus elleni háborúnak utolsó szakaszában, a célegyenesben vagyunk.
  • Tisztifőorvos: exponenciálisan nő a fertőzöttek száma
    Napról napra, exponenciálisan nő a fertőzöttek száma - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján pénteken.
  • Előrébb az agarakkal!
    A kutyatartásról írt könyvet dr. Simicskó István, a Kereszténydemokrata Néppárt parlamenti frakcióvezetője. A politikus maga is tart kutyát - pumit -, így hozzáértően ajánlja a magyar kutyafajtákat a családok figyelmébe. Elsősorban az erdélyi kopó és a magyar agár megőrzésére kell vigyázni.
MTI Hírfelhasználó